Honor Türkiye ekibine ait Instagram hesabını çaldılar

Huawei şirketinin alt markası  olarak tanınan Honor şirketinin resmi  durumdaki Instagram Türkiye Hesabının hacklendiği açıklandı. Hesabı hacklemiş olan kişi bir  kaç Instagram hikayesi atıp paylaşımlar yaptı.

Honor Türkiye ekibine ait Instagram hesabını çaldılar


Huawei şirketinin alt markası  olarak tanınan Honor şirketinin resmi  durumdaki Instagram Türkiye Hesabının hacklendiği açıklandı. Hesabı hacklemiş olan kişi bir  kaç Instagram hikayesi atıp paylaşımlar yaptı. İlk olarak illegal bir biçimde kontrolünü ele geçirmiş olduğu Honor Türkiye hesabı üzerindeki ilk hikayesini paylaşmış olmasının üstünden 50 dakika geçtikten sonrasında aynı kişi yüzü maskeli bir biçimde canlı yayın yaptı.

Hesabı hacklemesi konusunda herhangi bir amaç gütmemiş olduğunu ifade eden kişi, hesabı ele geçirmesiyle alakalı olarak ''öylesine'' şeklindeki kelimeyi kullandı. Canlı yayına katılmış olan 'yüzü açık' kişiler ile sohbet etmiş olan hacker, kendisine sorulmuş olan ya yakalanırsan şeklindeki sorularına karşılık polislerin onu hiç bir şekilde yakalayamayacak olduğunu ve hiçbir şey olmayacağını ifade etti.

Önemli not: Hesabı ele geçirmiş olan kişinin kullanmakta olduğu ışıklı maske Purge filmi içerisinde kullanılmış olan maskenin tıpatıp aynısı.

Huawei şirketinin ağ ile telekomünikasyon ekipmanla birlikte hizmetleri dahilinde alt markası olarak öne çıkan Honor şirketinin Türkiye kolu, ele geçirilmeyle ilgili olayın üzerinden 1 saat geçmiş olmasına karşın resmi Türkiye Instagram hesabını geri alamamıştı. 

Honor Türkiye ekibi, gece yapmış olduğu hummalı çalışma ile birlikte bu hesabı geri almayı başardı. Honor Türkiye'nin resmi Instagram hesabına web sayfası üzerindeki linkten kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.