Huawei Mate X modeli çok yakında gelebilir

Samsung şirketinin başarısız çıkış yapmasından sonra işleri az daha yavaş bir şekilde yürütmeye başlayan Huawei şirketi, özellikle de Samsung şirketinin adının Galaxy Fold modeliyle sallanmış olduğunu gördükten sonra çok daha emin adımlar atma konusunda isteği var gibi gözükmekte

Huawei Mate X modeli çok yakında gelebilir



Samsung şirketinin başarısız çıkış yapmasından sonra işleri az daha yavaş bir şekilde yürütmeye başlayan Huawei şirketi, özellikle de Samsung şirketinin adının Galaxy Fold modeliyle sallanmış olduğunu gördükten sonra çok daha emin adımlar atma konusunda isteği var gibi gözükmekte. Tanıtımla alakalı tarihi Samsung şirketinin tam tersine cihaz tanıtıldıktan sonra erteleme konusunda isteği bulunmayan Huawei şirketi, tanıtımla alakalı tarihi eylül ayına atmış durumdaydı. Elimize geçmiş oldu son bilgilere bakılırsa, cihazın  çok daha erken bir şekilde tanıtılabilecek olduğu da ortaya çıkmış oldu.

Weibo üzerinde paylaşılmış olan yeni poster içerisinde, Huawei şirketinin ilk katlanabilir  özelliğe sahip telefonlarından Mate X modelinin reklamları çok rahat bir şekilde gözükebilmekte. Bu söz konusu posterlerden yola çıkıp Çin asıllı akıllı telefon üretici şirketin çok yakın bir zaman içerisinde ilk katlanabilir özelliğe sahip telefonlarından Huawei Mate X modelini Çin'de satışa çıkartacak olduğu da düşünülmekte.

Huawei Mate X modelinin, tanıtım esnasında 2.299 Euro tutarında (yaklaşık olarak 14.750 Türk Lirası) fiyat etiketi ile birlikte kullanıcıları karşılayacak olduğu ifade edilmişti. Daha sonrasında gerçekleştirilen bir açıklama içerisinde Huawei şirketi, bu modelin Çin'de 14.999 yuan tutarındaki (yaklaşık olarak 12.450 Türk Lirası) bir fiyat etiketiyle çıkacağı açıklamasını yapmıştı.

Huawei Nova 5 isimli özel serinin lansmanı esnasında konuşma gerçekleştiren Huawei Ürün Müdürü  görevinde bulunan He Gang, vermiş olduğu bir röportaj içerisinde Huawei Mate X modelinin temmuz sonunda veyahut ağustos ayının ilk günlerinde Çin içerisinde satışa çıkmasını beklemekte olduğunu da ifade etmişti.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.