Sony şirketiyle alakalı sarılabilir ekran iddiası

Akıllı telefonla ilgili sektör bu sene en fazla, katlanabilir özelliğe sahip ekran teknolojisinin üstünde yoğunlaşmış bir durumda. Samsung şirketi yeni akıllı telefon modellerinden biri olan Galaxy Fold modelini duyurup ön plana çıkmış oldu.

Sony şirketiyle alakalı sarılabilir ekran iddiası


Akıllı telefonla ilgili sektör bu sene en fazla, katlanabilir özelliğe sahip ekran teknolojisinin üstünde yoğunlaşmış bir durumda. Samsung şirketi yeni akıllı telefon modellerinden biri olan Galaxy Fold modelini duyurup ön plana çıkmış oldu. Hemen sonrasında ise Çin asıllı üreticilerden Huawei şirketi, Mate X modelinin duyurusunu yaptı. Şimdi de Japon asıllı teknoloji devlerinden biri olan Sony şirketinin, yuvarlanabilir ekrana sahip bir tablet üstünde çalışmakta olduğu ifade edilmekte.

Sony şirketiyle alakalı bir şekilde ortaya atılmış olan söz konusu bu iddiaların sahibi, genel olarak Samsung şirketiyle alakalı yapmış olduğu duyurularla bilinen Max J. Twitter üstünden yapmış olduğu bir açıklama ile Sony şirketinin yuvarlanabilir ekrana sahip tabletinin duyurusunu yapan Max J., bu söz konusu tabletin özellikleriyle beraber tablet üzerinde kullanılacak ekran teknolojisi konusunda da bir açıklama yaptı.

Haber görselinde de yer aldığı gibi, Samsung şirketinin 2016 senesinde tanıtımını yaptığı katlanabilir özelliğin yanı sıra yuvarlanabilir  özelliğe sahip bir ekranın prototipi. Fakat Max J. ise, Sony şirketinin tabletinin genel hatları ile bu şekilde olacağını ifade ediyor. Öte yandan iddialara bakılır ise Sony şirketi, ekran panellerini de LG Display şirketinden temin etmekte.

Sony şirketinin söz konusu yeni tabletinin donanımsal durumdaki özelliklerine göz atacak olursak; bu tablet üzerinde Snapdragon SM7250 işlemcisi veyahut popüler hale gelen Snapdragon 855 işlemcisi kullanılıyor olacak. Öte yandan bu tablet, 10x zoom özelliği bulunan bir kamerayla gelecek ve bataryasının kapasitesi de 3.220 mAh gücünde bulunacak. 

Max J.'nin söylediklerine bakılırsa Sony şirketi, yeni ortaya çıkan bu tabletini aralık ayında ya da 2020 senesinin başlarında duyurmuş olacak. Tabiiki de bütün bunların şimdilik  sadece bir iddia olduğunu anımsatmakta yarar var. Gelecek dönemler içerisinde, Sony şirketinin bu şekilde bir ürün tanıtıp tanıtmayacak olduğunu da hep beraber görmüş olacağız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.