Pirate Warriors 4'ün ne zaman çıkacağı açıklandı

Anime dünyasındaki en sevilen seriler arasında yer alan One Piece'in yeni karşımıza gelecek oyunlarından Pirate Warriors 4, Bandai Namco Entertainment şirketi ile birlikte Omega Force  şirketinin tarafından yapılan resmi açıklama sayesinde duyurulmuş oldu.

Pirate Warriors 4'ün ne zaman çıkacağı açıklandı


Anime dünyasındaki en sevilen seriler arasında yer alan One Piece'in yeni karşımıza gelecek oyunlarından Pirate Warriors 4, Bandai Namco Entertainment şirketi ile birlikte Omega Force  şirketinin tarafından yapılan resmi açıklama sayesinde duyurulmuş oldu. Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition benzerindeki popüler oyunların da tanıtımının yapıldığı Anime Expo 2019 kapsamında tanıtımı yapılan oyun, 2020 senesi içerisinde oyuncuların beğenisine sunulmuş olacak.

One Piece üzerinde yer alan pek çok hikaye ile birlikte bölümü de barındıracak olan Pirate Warriors 4 isimli yapım, serinin daha önce çıkan oyunlarından World Seeker'dan hikaye ile karakterin ele alınması açısından fazlasıyla değişik olacak. Oyunla alakalı detaylar ise  halen kesinleşmiş  bir durumda değil.


PC platformu ile birlikte PS4 platformu Xbox One  platformu ve de  Nintendo Switch platformlarına özel olarak geliştirilmiş durumdaki One Piece: Pirate Warriors 4 isimli oyunun eski nesildeki konsollar için herhangi bir şekilde destek verip vermeyecek olduğu da şu anda tamamen belirsiz bir vaziyette. 2020 senesi içerisinde oynanabilir bir duruma geleceği ifade edilen bu oyunla alakalı kesin bir tarihte halen verilmiş değil. 

Anime tutkunları tarafından meraklı bir şekilde beklenmekte olan bu oyunla alakalı elimizde bulunan bilgilerse halen bu kadar. One Piece: Pirate Warriors 4 isimli oyunla alakalı yeni bilgiler ortaya çıktığı zaman sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.