Huawei P30 modelinde kulaklık girişi geri gelecek

Uzun bir zamandan beri telefonları içerisinde 3.5 milimetrelik kulaklık girişine yer vermemekte bulunan Huawei şirketi, P30 modeliyle birlikte bu özelliği tekrardan geri geri getirebilir.

Huawei P30 modelinde kulaklık girişi geri gelecek


Uzun bir zamandan beri telefonları içerisinde 3.5 milimetrelik kulaklık girişine yer vermemekte bulunan Huawei şirketi, P30 modeliyle birlikte bu özelliği tekrardan geri geri getirebilir.

Dünya üzerindeki en büyük 2. akıllı telefon üreticisi konumunda bulunan Çin asıllı teknoloji devlerinden biri olan Huawei şirketinin gelecek aylarda duyurulması beklenmekte bulunan amiral gemisi P30 modelinin yeni render görüntüleri resmi bir şekilde paylaşıldı. Fotoğraflarda yer alan kulaklık girişi de dikkatlerden hiç bir şekilde kaçmadı.


Son birkaç seneden beri pek çok akıllı telefon üreticisinin çok daha ince durumdaki telefon üretme ve de daha iyi suya dayanıklılık sunabilme gerekçelerinden dolayı 3.5 milimetrelik kulaklık girişinden vazgeçmiş olduklarına şahitlik etmekteyiz. Huawei şirketi de yaklaşık olarak 1 seneden beri pek çok telefonundan kulaklık girişini kaldırmış idi. Mate 10 serisi, P20 serisi ve Mate 20 modelinde görmemiş olduğumuz kulaklık girişi, P30 serisi ile birlikte Huawei şirketinin amiral gemisi modellerine geriye dönebilir.

6 inçlik bir ekran, ön tarafta yer alan küçük çentiğe konumlandırılmış durumdaki bir 24 MP'lik selfie kamerası, 38 MP'lik Sony şirketinin sensörü bulunan ve 5x zoom kabiliyetine sahip 3'lü arka kamera kurulumu benzerindeki özelliklerle geleceği ifade edilen Huawei P30 serisi, eğerki ortaya çıkmış olan bu render görüntüleri gerçek ise, akıllı telefon dünyası içerisinde çok büyük  bir ses getirecek olabilir.

Geçmiş olduğumuz sene Mart ayında gerçekleştirilen MWC fuarından sadece birkaç ay sonrasında tanıtımı yapılan Huawei P20 serisinin sonrasında P30 serisininde bu senenin aynı zaman aralıkları içerisinde tanıtılması konusunda bir beklenti var. Huawei şirketindende konuyla alakalı olarak herhangi bir açıklama yapılmadı.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.