Microsoft şirketinden Skype betasına güncelleme

Tüm Office isimli popüler hale gelen programlarını elden geçirme konusunda kararlı durumda bulunan Microsoft şirketi, Skype uygulamasının iOS betası üzerinde de bir takım değişiklikler yapmaya başlamış durumda.

Microsoft şirketinden Skype betasına güncelleme


Tüm Office isimli popüler hale gelen programlarını elden geçirme konusunda kararlı durumda bulunan Microsoft şirketi, Skype uygulamasının iOS betası üzerinde de bir takım değişiklikler yapmaya başlamış durumda. Microsoft şirketi, Skype isimli uygulamasının alışmış olduğumuz eski simgesinin yerine  çok daha minimal bir tane simgeyi beta kullanıcılarına özel olarak kullanıma sunmuş durumda.

İçinde yer aldığımız dönem içerisinde Skype uygulamasına çok daha fazla yatırım yapmakta bulunan Microsoft şirketi, uygulamanın iOS üzerindeki betasında  da yeni bir tane değişiklik yapmış durumda. Hali hazır bir şekilde Skype uygulamasının iOS betasına dahil durumdaysanız değişikliği açık bir şekilde fark etmiş olmanız gerekiyor.


Yalnızca Skype uygulamasının da değil bütün Office programlarının simgeleri üzerinde radikal değişikliklere gitmiş olan Microsoft şirketi, Skype uygulamasını var olan simgesini  çok daha estetik bir duruma getirmiş vaziyette. Yenilenmiş durumdaki simgeyi ise haber görselinden açık bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Eski simgeye baktığımız zaman çok daha ince bir tane ''S'' ve de beyaz arkaplan ilave etmeyi tercih etmiş olan Microsoft şirketi, bu tasarım sayesinde de kullanıcıların beğenisini kazanmış olacak gibi gözükmekte. Söz konusu bu yeni simge, şimdilik iOS batası üzerinde kullanılabilir olsa bile çok yakın bir zaman içerisinde bütün platformlar için de paylaşılabilir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.