Nokia 210 isimli modelini tanıttı

Nokia 3310 isimli model dünyanın tamamında sağlamlığı sayesinde ün salmayı başarmış bir telefon modeli.

Nokia 210 isimli modelini tanıttı


Nokia 3310 isimli model dünyanın tamamında sağlamlığı sayesinde ün salmayı başarmış bir telefon modeli. Ülkemiz içerisinde de hemen hemen herkesin aklının bir tarafında yer edinmiş bu ''tuğla'' telefon, çılgınların bazıları tarafından çekiç niyetine bile kullanılmaktaydı. 2017 senesi içerisinde 3310 modelinin yeni modernize edilmiş  bir modelini duyurmuş olduğu konusunda açıklama yapan Nokia, kullanıcılarının çok fazla beğenisini de toplayamamıştı.

25 Şubat tarihi içerisinde başlayarak 28 Şubat tarihi içerisinde bitecek olan Mobil Dünya Kongresi 2019 kapsamında (MWC 2019'da) bugünden sahne almaya başlayan Nokia, yeni tuşlu telefonlarından Nokia 210 modelini resmen duyurdu. ''İnterneti cebinize koyun'' şeklindeki slogan ile duyurulmuş olan bu cihaz yalnızca 2,4 inç büyüklüğündeki bir ekrana sahip. Gücünü  ise MediaTek şirketinin MT6260A isimli yonga setinden almakta bulunan cihaz; Facebook ile birlikte Uygulama Mağazası ve de efsane yılan oyunu benzerindeki uygulamalarından bazılarını da içinde barındırmakta.

Nokia 210 modeli düşünmekte olduğunuz gibi bir telefon değil çünkü içinde yalnızca 16 MB'lik bir depolama alanı bulunmakta. Arka kısmında VGA kamera ile birlikte LED flaş yer alan bu telefon, FM Radio ile birlikte MP3 Player desteğine de sahip olarak karşımıza çıkıyor. Eski telefonlar içerisinde görmeye alışkın bir durumda olduğumuz klasikleşmiş BL-5C 1020 mAh  gücündeki bataryaya sahip olarak karşımıza çıkan Nokia 210 modeli; Kömür ile birlikte Kırmızı ve de Gri renk seçenekleri ile birlikte 35 dolar tutarından satışa sunulmuş olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.