Huawei şirketi MWC kapsamında 5G desteği bulunan katlanabilir telefonunu tanıtacak

Huawei şirketinin yeni telefonlarından olarak lanse edilen P30 modeli ve P30 Pro modeli, gelecek ay resmi bir şekilde tanıtılmış olacak.

Huawei şirketi MWC kapsamında 5G desteği bulunan katlanabilir telefonunu tanıtacak


Huawei şirketinin yeni telefonlarından olarak lanse edilen P30 modeli ve P30 Pro modeli, gelecek ay resmi bir şekilde tanıtılmış olacak. Lakin o tarihe kadarki zamanda bizleri meşgul edebilecek farklı bir ürün daha ortaya çıkmış olacak. 25 Şubat tarihi içerisinde Barselona'da başlayacağı açıklanan MWC isimli etkinlik kapsamında, Huawei şirketinin 5G'yi desteklemekte bulunan katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonunu tanıtacak olduğu da açık bir şekilde kesinleşti.

Dün Twitter hesabı üzerinden paylaşmış olduğu bir video ile  birlikte Huawei şirketi, herkesi heyecanlandırabilmeyi de başarmış oldu. Yayınlanmış olan bu kısa video içerisinde 24 Şubat tarihinde ve Barselona işaret edilmekte. Yani  aslına bakılır ise MWC isimli etkinliği  başlamadan bir gün daha öncesi. Bu bahsi geçen cihazın katlanabilir ekranı ile alakalı olarak pek bir şey bilinmemekte olsa bile 5G teknolojisini destekleyecek olduğu kesin. Cihaz ise, Balong 5000 5G modemiyle birlikte çalışıyor olacak ve Kirin 980 isimli yonga setini de barındırıyor olacak.

daha önceki gün (20 Şubat tarihinde) Samsung şirketinin katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefonlarından Galaxy Fold isimli model tanıtılmış bir durumda olsa bile arada yer alan gün farkı Huawei şirketine hiç bir şey kaybettirmemiş olacak. Zira Huawei şirketinin elinde 5G kozu yer almakta. Firmanın bugün paylaşmış olduğu olduğu kısa videoya resmi sayfa üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.