Huawei şirketi Türkiye ile alakalı hedeflerini yükseltti

Çin asıllı teknoloji firmalarından Huawei, bir taraftan dünyanın tamamında sıkıntılar ile boğuşurken, bir taraftanda hız kesmeden büyümesini sürdürmekte.

Huawei şirketi Türkiye ile alakalı hedeflerini yükseltti


Çin asıllı teknoloji firmalarından Huawei, bir taraftan dünyanın tamamında sıkıntılar ile boğuşurken, bir taraftanda hız kesmeden büyümesini sürdürmekte. Yapılmış olan araştırmalara bakılır ise dünya akıllı telefon pazarı içerisinde 2. sıraya yerleşmeyi başaran şirket, Türkiye ile alakalı hedeflerini de yükseltmiş bir durumda. Huawei Türkiye'nin Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü  görevinde bulunan Seth Wang, Türkiye pazarında geçmiş olduğumuz senenin fazlasıyla durgun geçmiş olduğunu fakat bu yıl hedeflerinin yüksek bir durumda bulunduğunu da açıkça ifade etmiş oldu.

Seth Wang ayrıca, Türkiye içerisinde insanların teknoloji hususunda fazlasıyla alakalı olduklarını ifade ederken, fotoğraf çekme ile birlikte akıllı telefonlar hususunda da fazlasıyla meraklı bir durumda olduklarını ifade etti. Huawei şirketi olarak çok daha iyi bir şekilde hizmet verebilmek ve kullanıcılara daha yakın olabilmek amacıyla ilk deneyim mağazalarını da açmış olduklarını ifade eden Wang, İzmir ilinde açılmış olan bu mağazanın devamının gelecek olduğunun da sinyallerini vermiş oldu.

Huawei şirketinin teknolojileriyle alakalı olarakta biraz bilgilendirme gerçekleştiren ülke müdürü görevinde bulunan Seth Wang, yapay zekanın kameralar üstünde çok daha etkili  bir şekilde rol oynayacak olduğunu da açıkça ifade etti. Fotoğraf çekmeyle ilgili deneyimini çok daha farklı bir boyuta taşıyacak olduğu açıklanan yeni teknolojiler kullanacak olduklarını da ifade eden Wang, 3 kameraya sahip yeni cihazlarından Mate 20 Pro modeliyle alakalı olarakta bir bilgi paylaşımı yaptı. Huawei Mate 20 Pro modeli, fotoğrafı çekilmiş olan yiyeceği tanıyıp, kalori ile birlikte gram hesabı yapabilmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.