Huawei şirketinin Mate X modeli ne zaman çıkacak?

Samsung  şirketine ait olan Galaxy Fold modelinin 26 Nisan tarihi içerisinde çıkması gerekliydi fakat dayanıklılığıyla alakalı olarak problemler ortaya çıkmaya başlayınca Galaxy Fold modelinin lansman tarihi de ertelenmişti.

Huawei şirketinin Mate X modeli ne zaman çıkacak?


Samsung  şirketine ait olan Galaxy Fold modelinin 26 Nisan tarihi içerisinde çıkması gerekliydi fakat dayanıklılığıyla alakalı olarak problemler ortaya çıkmaya başlayınca Galaxy Fold modelinin lansman tarihi de ertelenmişti. Şubat ayı içerisinde yapılmış olan Mobil Dünya Kongresi esnasında Huawei şirketi, katlanabilir  özelliğe sahip telefonu Mate X modelinin Haziran ayı içerisinde çıkacak olduğu açıklamasını yapmıştı fakat Wall Street Journal ile birlikte CNBC'yle gerçekleştirilen röportajlara bakılacak olursa teknolojinin devi, duruma az daha temkinli  bir şekilde yaklaşmaya başlamış durumda. 

Huawei şirketinin sözcülerinden biri, CNBC’ye vermiş olduğu röportaj içerisinde; ''İtibarımızı yer ile bir edebilecek bir ürün ortaya çıkartmayı asla istemiyoruz'' ifadelerine yer verdi. Huawei  şirketinin Kıdemli Başkan Yardımcısı görevinde bulunan  Vincent Peng de Wall Street Journal’a son olarak; ''Huawei Mate X isimli özel modeli elimizden geldiği kadar erken  bir şekilde piyasaya çıkartacağız'' şeklinde bir açıklamada bulundu. Öte yandan CNBC'yle yapılmış olan röportaj esnasında, Mate X modelinin yaptırımlardan önce duyurulduğundan dolayı Android işletim sistemini kullanabilecek olduğu da belirtilmiş durumda.

Senenin en önemli olarak öne çıkan 2 tane katlanabilir özelliğe sahip telefonunun da ertelenmiş olması, esnek ekrana sahip telefonların komple aksayacak olması anlamına gelmekte olabilir. En azından söz konusu bu gecikmeler, firmaların çok daha sağlam ve  çok daha güvenilir bir durumda ürünler piyasaya çıkartmasına da imkan sağlamış olacaktır. 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.