Hulu'dan reklam yayınlama açıklaması

Dizi ile birlikte film severlerin sevdiği popüler platformların arasında bulunan Hulu, reklam yayınlama hususuna çok değişik bir yaklaşım getirmiş olacak.

Hulu'dan reklam yayınlama açıklaması


Dizi ile birlikte film severlerin sevdiği popüler platformların arasında bulunan Hulu, reklam yayınlama hususuna çok değişik bir yaklaşım getirmiş olacak. Senenin 2. çeyreği itibariyle yeni uygulamaya geçilecek olduğunu açıklamış olan firmanın yetkilileri, artık izleyicinin seyir keyfinin hiç bir şekilde bölünmeyecek olduğunu da ifade ettiler.

Online platformlar içerisinde reklam deneyimini çok değişik bir biçime büründürme konusunda istekleri olduğunu ifade eden Hulu  şirketinin yetkilileri, yeni üretmiş oldukları çözümle beraber reklamları, yayın durdurulduğu zaman ekrana getirmiş olacak. Dizi ile birlikte film ve televizyon şovları benzerindeki programlar izlendiği esnada sık bir şekilde durdurulmakta olduğunu belirten firmanın yetkilileri, bu sebepten dolayı da reklamları ise o bekleme anlarına yerleştirme konusunda plan yapmakta olduklarını açıkladılar. 

Kullanıcılardan fazlasıyla olumlu tepkiler almış olan bu uygulama, senenin 2. çeyreği içerisinde uygulamaya konmuş olacak. İlk etap içerisinde yalnızca Coca-Cola ile birlikte Charmin isimli markalarının reklamlarıyla beraber bu uygulamayı test aşamasına alacak olan platform, bu yeni reklam yöntemini ise zaman içinde çok daha yaygın bir biçimde kullanmaya başlayacak. Kullanıcılar ise, yayını durdurdukları zaman ekranın bir bölümünde izlemekte oldukları programla alakalı bilgileri görebilecek durumdayken başka bir bölümünde de anlaşmalı durumdaki reklamları izliyor olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.