Oppo şirketinden akıllı kulaklık ve akıllı saat üretimi hamlesi

Oppo şirketi, dünya üzerindeki en popüler  durumdaki akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olmayı başarmış bir halde.

Oppo şirketinden akıllı kulaklık ve akıllı saat üretimi hamlesi


Oppo şirketi, dünya üzerindeki en popüler  durumdaki akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olmayı başarmış bir halde. Günümüze kadarki zaman içerisinde Oppo şirketinin altına imzasını atmış olduğu pek çok cihaz yer almakta. Lakin yalnızca akıllı telefon üretmek yetmiyor olacak ki Oppo şirketi, çok daha yeni bir sektöre da girmek için hazırlık yapıyor.

Oppo şirketinin CEO'su görevinde bulunan Chen Mingyong, Qualcomm  Çin için vermiş olduğu röportaj içerisinde, 5G+ teknolojisinin üstünde çok daha iyi  bir şekilde çalışabilmek amacıyla daha yeni bir işletme kurmuş olduklarını ifade etti. Buna ilave bir şekilde akıllı kol saatleriyle birlikte akıllı kulaklıklar alanı içerisinde de çok ciddi yatırımlarının yer alacağını belirtti. Öte yandan Mingyong, Oppo şirketinin 40'tan daha çok ülkede toplam olarak 250 milyon taneden çok kullanıcıya hizmet vermekte olduğunu da ilave etti.

5G+  isimli teknolojisi üreticilerle birlikte kullanıcılar için çok daha yeni bir dönem olarak karşımıza çıkacak. Bu  bahsi geçen dönemi iyi bir biçimde karşılamayı planlamakta olan Oppo şirketi, 2019 senesinin ilk yarısı içindeki 5G teknolojisini desteklemekte olan akıllı telefonlarını da piyasaya çıkartacak olduklarını resmi bir şekilde açıkladı.


Akıllı telefonları üretmek hususunda çok başarılı durumda bulunan Oppo şirketinin, akıllı saatle birlikte akıllı kulaklıkları üretmesinin sonrasında 5G+ dönemini  tam olarak nasıl karşılayacak olduğunu da zamanla görmüş olacağız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.