Hulu özel bir indirim duyurusu yaptı

Hulu platformu, çarşamba günü yapmış olduğu açıklama ile birlikte Standart Üyelik Planı’nın satış fiyatının 26 Şubat tarihi itibariyle 7,99 dolar tutarının yerine 5,99 dolar tutarında olacağının duyurusunu yaptı.

Hulu özel bir indirim duyurusu yaptı


Hulu platformu, çarşamba günü yapmış olduğu açıklama ile birlikte Standart Üyelik Planı’nın satış fiyatının 26 Şubat tarihi itibariyle 7,99 dolar tutarının yerine 5,99 dolar tutarında olacağının duyurusunu yaptı. Bu bahsi üyelik planının fiyatı ise daha öncesinde kısa zamanlı bir kampanyayla birlikte düşürülmüştü fakat bu defa kalıcı bir fiyat değişikliğinin yapılması söz konusu. Reklam içermemekte olan üyelik planının fiyatı da Spotify/Hulu planı ile birlikte aynı şekilde 11,99 dolar tutarında kalmış olacak.

Hulu tarafından yapılmış olan bu duyuru ise, Netflix’in yapmış olduğu ciddi bir zamdan sadece birkaç gün sonra gerçekleştirildi. Netflix platformunun en popüler durumdaki üyelik planının satış fiyatı (HD özelliğinde bir görüntü kalitesi ve aynı esnada 2 tane kullanıcı) 10,99 dolar tutarındayken 12,99 dolar tutarına kadar yükseltildi. Bu konu ile ilgili bizim endişelenmemize hiç bir şekilde gerek bulunmuyor zira bu zamlar bizim ülkemizi hiç bir şekilde etkilemedi.

Hulu platformunun Netflix tarafından açıklanmış olan zamdan sonraki gerçekleştirdiği bu hamlesi, pek çok kullanıcıyı daha ucuz durumdaki planları tercih ermesi için çekebilir. Hulu platformunun bu yapmış olduğu fiyat değişikliği tesadüf olarak mı Netflix'in yapmış olduğu zamlarına denk gelmiş oldu yoksa bu konuda bir misilleme mi var şu anda hiç bir şekilde bilinmiyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.