İnternetten arama yapabilme özelliğini duyurdu

Truecaller  isimli uygulamanın kullanıcılarını yakınen ilgilendirmekte olan çok yeni bir özellik firmanın yetkilileri tarafından resmi bir şekilde duyurulmuş bir durumda.

İnternetten arama yapabilme özelliğini duyurdu


Truecaller  isimli uygulamanın kullanıcılarını yakınen ilgilendirmekte olan çok yeni bir özellik firmanın yetkilileri tarafından resmi bir şekilde duyurulmuş bir durumda. ''Truecaller Voice'' şeklinde isimlendirilmiş olan söz konusu bu yeni özellikle beraber aynı platform üzerinde yer alan kullanıcılar internet bağlantısı üstünden birbirlerini arayabiliyor olacaklar. İnternet üstünden  bir Ses Protokolü şeklinde isimlendirilen ve de  VoIP şekliyle bilinen bu  yeni özelliğin kullanıcıların hizmetlerine 10 Haziran tarihi itibariyle sunulduğunu, kısa bir zaman içindeyse bütün Android işletim sistemine sahip cihazların bu güncellemeyi alacak oldukları belirtildi.

Bu söz konusu özelliği kullanabilmeniz amacıyla telefonunuzun kesinlikle  bir mobil ağa veyahut Wi-Fi ağına bağlı bir durumda olması gerekli. Firma yetkililerinin yapmış bulunduğu açıklamalara bakılır ise altyapının fazlasıyla sağlam bir şekilde kurulmuş olduğu da ifade edilip, Truecaller Voice isimli özelliği kullanıcılarının yüksek  bir seviyedeki ses kalitesi ile mümkün olabilen en düşük gecikme zamanına sahip şekildeki bir konuşma deneyimi yaşayacak oldukları da  ifade edildi.

Bu söz konusu özelliğin test sürecinin başlamış olmasıyla beraber ilk önce özelliği yalnızca ''Premium'' özelliklere sahip kullanıcıların kullanabilecek olduğu izlenimleri yaratılmış, abonelikleri olmayan kullanıcılar da  bu duruma  çok yoğun bir şekilde ses çıkartmışlardı. Fakat söz konusu bu güncellemenin kullanıcılara sunulmuş olmasıyla beraber bu yeni gelen özelliğin bütün Truecaller  uygulamasının kullanıcıları tarafından deneyimlenecek olduğu da ortaya çıkmış bir durumda. 

Bütün bunlara ilave bir şekilde söz konusu bu özelliğin iOS işletim sistemi için de gelecek olduğu ifade edildi. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.