iPad 2 cihazlarını Vintage Model listesine dahil edecek

Bilinmekte olduğu gibi Apple şirketi, satıcı politikası şeklinde vintage ve ayrıca eski ürünler listesi oluşturuyor. Bu listelere girmiş olan ürünlerde donanımsal destekler tamamen durur.

iPad 2 cihazlarını Vintage Model listesine dahil edecek


Bilinmekte olduğu gibi Apple şirketi, satıcı politikası şeklinde vintage ve ayrıca eski ürünler listesi oluşturuyor. Bu listelere girmiş olan ürünlerde donanımsal destekler tamamen durur. Vintage listesinde yer alan ürünler, üretimi geçtiğimiz 5 sene içinde kesilmiş durumdaki ürünlerdir. Eski modellere de üretilmesine 7 seneden daha uzun bir zaman öncesinde son verilmiş olan durumdaki ürünler girmektedir.

Edinilmiş olan bilgilere bakılırsa Apple şirketi, iPad 2 isimli modellerini vintage listesine ilave etmeye hazırlanmakta. Olayın çok şaşırtıcı durumdaki bölümü de iPad 2 modellerin üretilmesinin 5 seneden çok daha uzun bir zaman önce üretiminin sona ermiş olması. Anlaşılan o ki ürün aslında çok fazla talep görmüş ki, Apple şirketi ürünü eski modeller listesine almak yerine vintage modeller  listesine alma konusunda bir karar vermiş. Ve hatta iPad 3 cihazları, iPad 2'lerden çok daha önce 2017 senesinde bu listeye giriş yapmıştı. Öte yandan, iPad 2'ler iOS 4 işletim sistemiyle başlamış olan yolculuğuna iOS 9 işletim sistemine kadar güncellenip devam etmiş, daha sonrasında ise yeni bir tane işletim sistemi güncellemesi yapılmamıştı.

Ay bittiğinde vintage listesine dahil edilecek iPad 2'lerle alakalı, kullanıcılar  artık yedek parça isteğinde bulunamayacaklar. Fakat Türkiye ile birlikte Kaliforniya içerisinde satın alınmış durumdaki iPad 2 ürünlerinde yasalar gereğince yedek parçalar, yetkili servisler içerisinde bulunacak. Bu hariç olarak hiçbir yerde kesinlikle yedek parça bulunamıyor olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.