Meizu 16s çok iyi özelliklerle geliyor

Son seneler içerisinde bilinirliği git gide artış gösteren Çin asıllı üreticilerden bir tanesi olan Meizu şirketinin yeni amiral gemisi modelindeki akıllı telefonu Meizu 16s modelinin bir defa daha AnTuTu skoru  açık bir şekilde ortaya çıkmış oldu.

Meizu 16s çok iyi özelliklerle geliyor


Son seneler içerisinde bilinirliği git gide artış gösteren Çin asıllı üreticilerden bir tanesi olan Meizu şirketinin yeni amiral gemisi modelindeki akıllı telefonu Meizu 16s modelinin bir defa daha AnTuTu skoru  açık bir şekilde ortaya çıkmış oldu. Meizu içerisinde sistem mühendisi pozisyonunda görev yapmaya devam eden Hong Hansheng tarafından paylaşılmış olan bu skor, Meizu 16s modelinin daha önce yapılan AnTuTu sızıntısından yaklaşık olarak  %5  seviyesinde daha iyi bir sonuç göstermekte.

Meizu 16s modelinin AnTuTu üzerindeki puanının yükselmiş olması, firmanın halen yazılım optimizasyonları üstünde çalışmakta olduğununda bir göstergesidir. Bu sebepten dolayı paylaşılmış olan skorun Meziu 16s modelinin zirve performansı olarak karşımıza çıkmayacağını da söylesek yanlış olmaz. Buna karşın skor, Snapdragon 855 işlemcisi ile birlikte Kirin 980 işlemcisi ve Exynos 9820 işlemcisinden güç almış olan bir çok rakibini geride bırakmış olduğunu göstermekte.

Meizu 16s modelinin Meizu 16 modeliyle benzeyen bir tasarıma sahip olarak karşımıza çıkacağı da tahmin edilmekte. Buna rağmen sızdırılmış olan bilgilere bakılırsa cihazın ekranındaki en ve boy oranı 18:9 kullanılmasının yerine 18.6:9 olarak karşımıza çıkacak. Bu ise tasarım dili aynı kalmış olsa dahi küçük çapta bir takım değişikliklerin gerçekleşebilecek olduğunu söylemekte. 6 ila 6.2 inç  büyüklüğünün arasında bir ekranla karşımıza çıkması beklenmekte olan bu cihazda 6 GB'lik bir RAM kapasitesi ön görülmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.