Kısa bir zaman için bedava oldu

Oyun dağıtım platformlarından biri olan Steam üzerinde satışı yapılan oyun, IndieGala üzerinde DRM-free bir şekilde bedava hale geldi.

Kısa bir zaman için bedava oldu


Oyun dağıtım platformlarından biri olan Steam üzerinde satışı yapılan oyun, IndieGala üzerinde DRM-free bir şekilde bedava hale geldi.

Boş kalmış olan kısa zamanlarımızı değerlendirebilmek amacıyla bazı zamanlarda oyunlara başvurabilmekteyiz. Bu çeşit oyunlardan bir tanesi ve aynı zaman içerisinde başında  çok uzun zamanlar geçirtecek kadar eğlenceli bir durumda da bulunan video oyunlarından FootLOL: Epic Fail League isimli yapım, IndieGala üstünde kısa zaman için bedava hale geldi.

Önemli bir not: IndieGala üzerinde dağıtımı yapılan bu oyun DRM-free şeklinde dağıtılıyor. Oyunu hiç bir şekilde Steam kütüphanenize ilave edemezsiniz. İndirmiş bulunduğunuz bu oyunu istediğiniz yere taşıyabilir ve  de dilediğinizde tekrar oynayabilirsiniz.

İlk önce oyunun dağıtımının yapıldığı IndieGala sayfasına giriş yapmalısınız. Açılmış olan sayfanın orta kısmında yer alan LOGIN TO ADD TO YOUR LIBRARY şeklindeki butonun hemen alt bölümündeki Direct Download (Win) yazılı butona tıklayın. Bu adımları gerçekleştirdiğiniz zaman oyunun dosyalarının yer aldığı footlol-epic-fail-league_win.zip ismine sahip dosya inmeye başlamış olacak. Toplam olarak 31,5 MB'lik bir boyuta sahip olarak karşımıza çıkan sıkıştırılmış arşiv dosyası indikten hemen sonra bu söz konusu dosyayı sağ tıklayıp arşivden çıkarın. Daha sonra ise çıkartmış olduğunuz klasörün içinde yer alan FootLOL.exe kullanarak oyunu hiç bir şekilde kuruluma ihtiyaç bulunmadan oynamaya başlayabilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.