LG Harmony 3 modelinin tasarımı ortaya çıktı

LG şirketi, Harmony adına sahip serisi sayesinde 2  yıldan beri bütçe dostu telefonlar çıkartıp hitap etmekte olduğu kullanıcı kitlesini genişletmeye devam ediyor. 

LG Harmony 3 modelinin tasarımı ortaya çıktı


LG şirketi, Harmony adına sahip serisi sayesinde 2  yıldan beri bütçe dostu telefonlar çıkartıp hitap etmekte olduğu kullanıcı kitlesini genişletmeye devam ediyor. 

Tanıtımlar gerçekleşmeden daha önce cihazlarla alakalı bilgiler ile birlikte fotoğrafları paylaşması sayesinde ün kazanan Twitter kullanıcıları arasındaki Evan Blass, bu modelin daha uzun bir ekrana sahip olarak geleceğini ve üst ile birlikte altta çerçevelerin bulunacağını ortaya koymuş oldu. Paylaşımı yapılmış olan görsellere bakıldığı zaman ön kamerayı destekleyeceği tahmin edilen bir tane LED flaşı da görebilmek olanaklı. Telefonun kenarlarında bir inceleme yaptığımız zaman güç tuşu ile birlikte ses açma ve  kapama tuşlarının yanında Google Asistan ile alakalı bir tuş olduğunu düşünmekte olduğumuz bir başka tuş daha cihazın görselleri içerisinde yer almakta.

İşletim sistemi yönünden şu anda çok  bir bilgi yer almıyor olsa bile kullanıcı arayüzünü tahmin edebilmek olanaklı. Görseller üzerinde inceleme yapıldığında 2019 LG amiral gemileri üzerinde yer alan UX 8.0'ı kullanması konusunda bir beklenti bulunan LG şirketi, işletim sistemi içinde Android 9 Pie sürümünü seçecek olabilir.

Şu anda fiyatla alakalı herhangi bir şey belirtmek amacıyla daha erken olsa bile daha önce çıkan Harmony cihazlarına bakıp  ortalama bir fiyat tahmininde bulunsak yanlış olmaz. Daha önce karşımıza çıkan Harmony 2 modelinin 139,99 dolar tutarındaki bir fiyat etiketi ile satışa çıkartıldığını göz önünde bulundurursak eğer LG Harmony 3 isimli modelin 200 dolar bandını geçmeyecek olduğunu ve hatta bu fiyatın da altında kalacak olduğunu ifade edebiliriz..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.