Xiaomi şirketi kablosuz bir masa lambası duyurusu yaptı

Hindistan'a giriş yapmasının 5. senesini kutlama konusunda hazırlık yapan Xiaomi şirketi, bu yıl dönümünden dolayı da yeni bir  tane daha ürün tanıtımı yapmış durumda.

Xiaomi şirketi kablosuz bir masa lambası duyurusu yaptı


Hindistan'a giriş yapmasının 5. senesini kutlama konusunda hazırlık yapan Xiaomi şirketi, bu yıl dönümünden dolayı da yeni bir  tane daha ürün tanıtımı yapmış durumda. Xiaomi şirketinin duyurusunu yapmış olduğu söz konusu bu yeni ürün, şarj edilebilecek bir yapıya sahip olarak karşımıza çıkan bir masa lambası. 

Çok zarif bir tasarıma üzerinde yer veren bu lamba, özellikleri sayesinde de dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor. Xiaomi şirketinin yeni karşımıza çıkartacağı bu masa lambası, tek  bir şarj ile 5 gün süresince kullanılabilmekte ve değişik renk seçenekleri ile birlikte de  değişik zevkleri bulunan müşterilerine  çok daha iyi bir  şekilde deneyim yaşatabilmeyi amaçlamakta.

Xiaomi  şirketinin Küresel Başkan Yardımcısı görevinde bulunan Manu Kumar Jain, bu söz konusu masa lambasıyla alakalı duyuruyu Twitter üstünden gerçekleştirdi. Jain'in paylaşmış olduğu gönderiye bakılırsa, masa lambasıyla alakalı detaylı özelliklerini açık bir şekilde gösteren bir tane video yer alıyor.  Video ise Xiaomi şirketinin resmi web sayfasında mevcut

Ürün  ise 18 Temmuz tarihi içerisinde satışa sunulmuş olacak. Ürünle alakalı fiyatı ise listelemenin başlaması ile beraber öğrenmiş olacağız. Öte yandan ürünün tam olarak hangi ülkeler içerisinde satışa çıkartılacağı da kesinlik kazanmış değil. Bu durumu da gelecek günler içerisinde görmüş olacağız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.