LG şirketinin G8 ThinQ modeli tanıtıldı

Her sene gerçekleştirilen ve sektör devlerinin yeni geliştirmiş olduğu teknolojileriyle birlikte cihazlarını tanıtmakta olduğu Mobil Dünya Kongresi 2019 (MWC 2019) bu sene 25 Şubat tarihinde başlayarak 28 Şubat tarihi içerisinde bitmiş olacak

LG şirketinin G8 ThinQ modeli tanıtıldı


Her sene gerçekleştirilen ve sektör devlerinin yeni geliştirmiş olduğu teknolojileriyle birlikte cihazlarını tanıtmakta olduğu Mobil Dünya Kongresi 2019 (MWC 2019) bu sene 25 Şubat tarihinde başlayarak 28 Şubat tarihi içerisinde bitmiş olacak. Ekinlik daha tam bir şekilde başlamamışken Nokia şirketi ile birlikte Xiaomi şirketi, Huawei şirketi ve TCL şirketi isimlerin yeni cihazlarının tanıtımlarının sonrasında LG şirketinden bir hamlenin ne zaman gelecek olduğu merak konusu halindeydi.

LG G7 ThinQ modelinden tasarımsal bir şekilde çok bir farklılığı olmayan G8 ThinQ modelinin kenarları G7 ThinQ modelinden daha fazla kıvrımlı ve kamera modülü ise G7 ThinQ modelinin tam tersine yatay bir biçimde konumlandırılmış. Herhangi bir tane kamera çıkıntısının cihaz üzerinde yer almaması cihaz tamamen düz bir zemine koyulmuş olduğu anda pürüzsüz bir duruş sergileyebilmesini sağlamakta.

Cihazın arka kısmında parmak izinin okuyucusu yer alırken, kablosuz durumdaki bir şarjı desteklemesinden dolayı arka kısmı yekpare  bir cam parçadan oluşmakta. Ekran kısmına bakıldığında G8 ThinQ modelinin çok önemli bir yeniliği G serisine birlikte getirmekte. LCD ekranlar kullanmanın yerine ilk defa G8 ThinQ modelinde LG şirketi, 6.1 inç büyüklüğündeki OLED, 564 ppi (inç başına  düşen piksel sayısı) değerine sahip, %83,66 ekran ve gövde oranıyla birlikte, 3120 x 1440 çözünürlüğü bulunan bir ekran ullanmış oluyor.

Gücünü Qualcomm şirketinin Snapdragon 855  isimli yonga setinden almakta bulunan LG G8 ThinQ modeli, 6 GB'lik bir RAM ve 128 GB'lik (MicroSD kart kullanılarak 2 TB'lık büyüklüğe kadar artırılabilir) bir dahili depolama alanının yanı sıra 3.500 mAh gücündeki bir batarya kapasitesine sahip. Android 9 Pie  isimli işletim sistemi ile çalışmakta bulunan LG şirketinin yeni amiral gemisi modelinin fiyatıyla birlikte ne zaman satışa çıkartılacağı da halen açıklanmış bir durumda değil.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.