Nokia pek çok tanıtım yaptı

HMD şirketinin tarafından satın alınma işlemi gerçekleştikten sonra eski günlerine yavaş bir şekilde dönmeye başlamış olan Nokia, Android One kullanmasından dolayı çok fazla sevilmekte.

Nokia pek çok tanıtım yaptı


HMD şirketinin tarafından satın alınma işlemi gerçekleştikten sonra eski günlerine yavaş bir şekilde dönmeye başlamış olan Nokia, Android One kullanmasından dolayı çok fazla sevilmekte. Uygun durumdaki fiyat politikasının yanı sıra üzmemekte olan performansları ile birlikte dikkatleri çekmeyi başaran yeni telefonların resmi  bir şekilde tanıtım videoları paylaşıldı. Cihazlara ait ayrıntılı özelliklerle birlikte videolara ise resmi web sayfasından ulaşabiliyorsunuz.

Nokia markasının dayanıklılık haricinde zamanında en çok bilinen özelliklerinden bir tanesi olan kamera ve de lens kalitesi Nokia 9 PureView modeli ile beraber birlikte geri dönüş yapmakta. 5'li arka kamera kurulumu bulunan  cihaz üzerinde, çekmiş olduğunuz fotoğrafları direkt olarak Google Fotoğraflar kullanarak düzenleyebilmektesiniz.

Orta seviyenin alt bölümlerinde yer almakta bulunan Nokia 4.2 isimli model, NFC ile birlikte Google Pay desteğini barındırmakta. 3000 mAh gücündeki bataryaya sahip olarak karşımıza çıkan cihazın ekranı da 5,71 inç boyutuna sahip. Tekrar orta seviyenin alt kısımlarında konumlandırılmış olan Nokia 3.2 modeli, abisinden  biraz daha büyük bir ekranın yanı sıra daha büyük seviyedeki bir bataryaya da sahip. İsimlendirmeden anlayabilecek olduğunuz gibi bu telefon modeli, Nokia 4.2 isimli modelden az daha ucuz bir seviyede.

Yurt dışındaki fiyatı ''sudan ucuz'' olarak nitelendirilebilecek bir seviyede bulunan Nokia 1 Plus modeli, fazlasıyla düşük bir donanıma sahip olarak karşımıza çıksa da Android Go çalıştırdığından dolayı çok fazla bir sorun oluşturmamakta.

Tanıtılmış olan öteki telefonların yanında artık fazlasıyla ''nostalji'' kalmış durumdaki Nokia 210'un maksadı tam olarak bu. Konuşma haricinde çok fazla bir şey yapamayacak olsanız bile telefonun internet için erişimi bulunuyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.