Lightroom ile Photoshop'un eski versiyonları Adobe tarafından kapatıldı

Adobe şirketi, kullanıcıların isteklerini çok daha iyi bir şekilde karşılamak ve odaklanabilmek amacı ile uygulamaların fazla eskimiş sürümlerini tamamen kullanıma kapatmış oldu.

Lightroom ile Photoshop'un eski versiyonları Adobe tarafından kapatıldı


Adobe şirketi, kullanıcıların isteklerini çok daha iyi bir şekilde karşılamak ve odaklanabilmek amacı ile uygulamaların fazla eskimiş sürümlerini tamamen kullanıma kapatmış oldu. Kullanıma açık bir durumda çok daha az versiyonun yer alması, firmanın hatalar ile birlikte isteklerle çok daha iyi bir şekilde ilgilenmesine de sebep olabilir.

Adobe Creative Cloud şirketi, kullanıcılarına mevcut durumdaki uygulamalarının eski versiyonlarını kullanmaları için izin verdi. Kullanıcıları çok fazla memnun etmiş olan bu  söz konusu değişikliğin bir de sınırlaması yer alıyor. Adobe CC şirketi, yalnızca seçilmiş durumdaki eski sürümlerin kullanılması amacıyla izin vermekte. Daha eski durumda bulunan sürümler de kalıcı şekilde kullanıma kapatılmış oldu.

Her bir uygulamada değişik versiyonları kaldırmış olan Adobe CC şirketinin bu  söz konusu değişikliği gerçekleştirmesindeki ana maksat kullanıcıların isteklerine çok daha doğru bir biçimde karşılık verebilmek. Yapılmış olan değişiklik ile beraber Photoshop programı ve Lightroom uygulamalarının en son 2 tane büyük sürümlerinden daha öncesinde paylaşılmış olan bütün versiyonlar tamamen kaldırılmış durumda.

Eğerki Adobe  şirketinin uygulamalarını aktif bir şekilde kullanmaktaysanız ve eski durumdaki versiyonları tam olarak nasıl kullanacak olduğunuz konusunda da bilginiz yoksa Creative Cloud üzerinde yer alan ''Uygulamalar'' sekmesine tıklayarak ''Diğer Sürümler'' şeklindeki seçeneği işaretleyebilirsiniz. Böylelikle Adobe şirketinin aktif  bir şekilde sunmuş olduğu bütün eski versiyonları da çok kolay bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.