Microsoft şirketi 2 ekranlı Centaurus'unu personeline gösterdi

Ortaya çıkmış olan bilgilere bakılır ise Microsoft şirketinin cihazlar kısmının personelleri, firmada gerçekleştirilen bir toplantı esnasında çift ekrana sahip hibrit Surface cihazı için ilk bakışı gerçekleştirmiş oldu.

Microsoft şirketi 2 ekranlı Centaurus'unu personeline gösterdi


Ortaya çıkmış olan bilgilere bakılır ise Microsoft şirketinin cihazlar kısmının personelleri, firmada gerçekleştirilen bir toplantı esnasında çift ekrana sahip hibrit Surface cihazı için ilk bakışı gerçekleştirmiş oldu. Popüler durumdaki  teknoloji sitelerinden biri olan Verge'ün aktardıklarına bakılır ise ''Centaurus'' kod ismine  sahip  olan dizüstü bilgisayarla beraber tablet hibrit cihazı, firmanın içinde yeni Surface cihazlarının anlatılmış olduğu bir video içinde ortaya çıkartılmış oldu.

Windows Central'in Kıdemli Editörü görevinde bulunan Zac Bowden, Centaurus isimli cihazı ilk defa geçmiş olduğumuz Aralık ayı içerisinde gündeme getirmiş ve  ayrıca ''Microsoft şirketinin üretkenlik ile birlikte çizim ve de daha çoğu için oluşturmuş bulunduğu 2 ekranlı 2'si 1 arada özelliğe sahip cihazlarının birincisi'' şeklindeki ifadelerine yer vermişti. Microsoft şirketinin artık geliştirilmesini durdurmuş olduğu düşünülen küçük boyuta sahip 2 ekranı bulunan cihazı Andromeda'nın tam tersine Centaurus, daha  da büyük durumda karşımıza çıkacakken seneler öncesinin Courier konseptine benziyor olacak.

Rapor ayrıca, Microsoft şirketinin  yaklaşık  olarak 2 seneden beri Centaurus üstünde çalışmakta olduğunu ve bu sonbahar döneminde piyasaya sürmeye hazırlanmış olduğunu açık bir şekilde belirtmekte. Firmanın, son seneler içerisinde çift ekrana sahip dizüstü bilgisayar piyasası içerisinde çok ciddi bir  pay sahibi haline gelen Intel şirketiyle sıkı ilişkiler kurmuş olduğu da düşünülmekte. Ondan daha önce karşımıza çıkan Surface cihazlarında da olduğu gibi Centaurus cihazının da öteki bilgisayar üreticilerine çok büyük bir örnek teşkil etmesi konusunda bir beklenti var.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.