The Surge 2 ne zaman çıkacak?

Dark Souls isimli yapıma benzeyen bir bilim kurgu oyunu olarak karşımıza çıkan The Surge 2 isimli oyun, geliştirici  pozisyonundaki Deck 13 şirketinin açıklamasına bakılır ise bir öncekinden daha da acımasız ve fazlasıyla daha taktiksel durumda karşımıza çıkacak.

The Surge 2 ne zaman çıkacak?


Dark Souls isimli yapıma benzeyen bir bilim kurgu oyunu olarak karşımıza çıkan The Surge 2 isimli oyun, geliştirici  pozisyonundaki Deck 13 şirketinin açıklamasına bakılır ise bir öncekinden daha da acımasız ve fazlasıyla daha taktiksel durumda karşımıza çıkacak. Yeni oyun içerisinde daha çok silah ile birlikte yetenek ve  de taktiksel yenilikler vadedilmekte.

Deck 13 şirketi, yeni oyun içerisinde çok daha istikrarlı bir bölüm tasarımı yer alacağını ifade ediyor ve  de oyunlarının ciddi anlamda oynamaya değer bir durumda bulunduğunu da belirtmekte. 

The Surge 2 isimli oyun ile alakalı ön siparişler PC platformuyla alakalı olarak Steam platformundan ve Xbox ile ilgili olarakta Microsoft Mağazası içerisinde başlamış bir vaziyette. PlayStation Store konusunda ise halen kesin bir bilgi bulunmuyor. Ön siparişler ayrıca '‘URBN’' Eşya Takımı adına sahip bir paket içeriyor olacak. Paket içeriğine bakıldığında ise ilk oyunda karşılaştığımız Warren’in Cutter’i ile birlikte URBN Judgement Baltası, URBN zırh seti,  özel bir çevrimiçi mesaj ikonu ve URBN Skimmer Drone’u  yer alıyor olacak. Bu söz konusu içerikler normal oyun içinden de satın alınabiliyor olacak.

The Surge 2 isimli oyun şu an içerisinde Steam üzerinde 190 Türk Lirası tutarında ve 24 Eylül tarihi içerisinde PS4 ile birlikte PC ve  de Xbox One platformlarında piyasaya sürülmüş olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.