Microsoft şirketi Remix 3D'nin fişini çekmeye hazırlanıyor

Microsoft şirketi, Paint 3D isimli uygulamasına içerik indirebilmek veyahut Paint 3D uygulaması üzerinden içerik yüklemek maksadıyla yapılmış olan Remix 3D isimli siteyi kapatma konusunda hazırlık yapıyor.

Microsoft şirketi Remix 3D'nin fişini çekmeye hazırlanıyor


Microsoft şirketi, Paint 3D isimli uygulamasına içerik indirebilmek veyahut Paint 3D uygulaması üzerinden içerik yüklemek maksadıyla yapılmış olan Remix 3D isimli siteyi kapatma konusunda hazırlık yapıyor. Thurrott.com tarafından alınmış olan bilgilere bakılır ise bu site, 10 Ocak 2020 tarihi içerisinde son bulmuş olacak.

Walking Cat adına sahip olan  Twitter kullanıcılarından birinin paylaşmış olduğu bu haberler, Microsoft şirketinin yazılımcıları arasında yer alan Rudy Hyun tarafından da  net bir şekilde doğrulanmış oldu.

Walking Cat ile birlikte Huyn, yakın bir zaman içerisinde Remix 3D sitesi üzerinde özel bir duyurunun belirmeye başlayacağı ve söz konusu bu sitenin kapatılacağı tarihinin  ise bu beliren bölüm üzerinde bulunacağını resmen onayladı. Daha da önemli olanı ise, hizmetin içinde yer alan bütün bilgiler de site ile beraber gitmiş olacak. Bu nedenden dolayı site üzerinde indirmeyi talep ettiği bir şey yer alanların site kapatılmadan önce verilerini  kesinlikle indirmesi gerekli.

Paint 3D isimli uygulamadan desteğini almakta bulunan Remix 3D isimli site, Microsoft şirketinin beklentilerini hiç bir şekilde karşılayamadığından dolayı emekliye ayrılmış olacak. Paint 3D isimli uygulama aslında fazlası ile güzel özelliklere sahip durumda bulunsa bile Microsoft şirketine ait olan orijinal Paint isimli uygulamayı halen ürünleri üzerinden barındırmasından dolayı Paint 3D isimli uygulama, beklenmekte olduğu kadar yaygınlaşmayı başaramadı.

Remix 3D isimli sitenin kapanmasının tamamen kullanıcı bazlı bir durumda bulunduğunu ve Paint 3D isimli uygulamanın da çok fazla yaygın durumda bulunmadığını düşünecek olursak yakın bir zamanda Paint 3D isimli uygulamanın da kapanması gündeme gelebilir. Şu anda Remix 3D isimli sitenin kapatılacak olduğuna yönelik resmi  yapılmış bir açıklama ise yar almamakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.