Microsoft şirketinden Office tuşu hamlesi 

Bilgisayar kullananların büyük bir kısmı, klavyeleri üzerinde yer alan bir tuşu fazlasıyla nadiren kullanmaktalar. Bu söz konusu tuş, boşluk tuşunun hemen sağ kısmında yer alan menü tuşu olarak öne çıkıyor.

Microsoft şirketinden Office tuşu hamlesi 


Bilgisayar kullananların büyük bir kısmı, klavyeleri üzerinde yer alan bir tuşu fazlasıyla nadiren kullanmaktalar. Bu söz konusu tuş, boşluk tuşunun hemen sağ kısmında yer alan menü tuşu olarak öne çıkıyor. ''Bu söz konusu tuş ne işe yaramakta?'' diyecek olursanız, masaüstünde bu söz konusu tuşa bastığınızda sağ tuşla ilgili menüyü açar. Öteki uygulamalar da  ya çalışmaz veyahut çok fazla bir şekilde işe yararı olmayan bir menüyü açmaktadır. Hal bu şekilde olunca Microsoft  şirketi bu tuşla ilgili değişiklik yapmayı düşündüğünü açıklamış oldu. Zaten tamamen atıl bir duruma gelmiş bulunan ve bazı üreticilerin de kendilerine ait çalışmaları kapsamında özelleştirmiş olduğu bu tuş, gelecek dönemler içerisinde ''Microsoft Office'' tuşu şeklinde görev yapmaya başlayacak.

Ve hatta Microsoft şirketi, bu söz konusu tuşun nasıl çok daha verimli bir şekilde kullanılabilecek olduğuna yönelik bir de form oluşturmuş bir vaziyette. Bir okul veyahut  iş hesabı olarak öne çıkan Microsoft Office uygulamasının kullanıcıları tarafından erişilebilmekte bulunan o özel form, bu söz konusu tuşun Office tuşu olması hususundaki düşünceleri sormakta. Vermiş olduğunuz yanıtlardan sonra Microsoft şirketi tarafından değerlendirmeye alınacak ve de  Microsoft şirketi söz konusu bu tuşun geleceğine yönelik olarak çok özel bir karar almış bulunacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.