Poco F1 modeli için MIUI güncellemesi paylaşıldı

Akıllı telefon üreten firmalar için müşterilerinin güvenliklerini sağlayabilmek çok büyük bir önem arz etmektedir.

Poco F1 modeli için MIUI güncellemesi paylaşıldı


Akıllı telefon üreten firmalar için müşterilerinin güvenliklerini sağlayabilmek çok büyük bir önem arz etmektedir. Gerek bilgisayar korsanlarının gerçekleştirmiş olduğu saldırılarını önleyebilmek amacı ile gerekse akıllı telefon modellerini güncel tutup performans kayıplarından kaçınabilmeye çalışmakta bulunan firmalar, yazılımlarını da düzenli bir şekilde güncellemekteler.

Poco F1 modeli, MIUI v10.3.5.0 ismine sahip güncellemesini almaya başlamış bir durumda. Mayıs 2019 tarihine ait Android işletim sistemi güvenlik yamasını da içermekte bulunan bu söz konusu güncelleme, cihaza da bazı yeni özellikler ilave ediyor.

Güncellemeyle beraber Poco F1  modelinin kullanıcıları kilit ekranları üzerinde yer alan saatlerini de özelleştirebiliyor olacaklar. Öte yandan aynı esnada 2 tane uygulamanın çalıştırılabilmesi de çok daha işlevsel bir duruma getirilmiş oldu. Bununla beraber yeni güncelleme, performans iyileştirmelerinin yanı sıra bilinmekte olan hataların düzeltilecek olmasını da içeriğinde barındırıyor. 387 megabytelik bir boyuta sahip olarak gelen bu söz konusu güncelleştirme akıllı telefonun alakalı bölümü içerisinde MIUI v10.3.5.0.PEJMIXM şeklinde gelmekte.

Bu söz konusu yeni güncelleme, telefonlara da aşamalar şeklinde teslim ediliyor olacak. Bütün kullanıcıların bu  yeni sürüme sahip olabilmeleri de yaklaşık olarak 1 haftalık bir zaman alacak. Eğerki sizlerde bir Poco F1 modelinin sahibiyseniz telefonunuza bu yeni güncellemenin gelip gelmemiş olduğunu manuel bir şekilde kontrol edebilme şansına sahipsiniz. Bununla ilgili olarak telefonda yer alan  ''Ayarlar'' isimli menüye gitmeniz ve burdan ise  ''Telefon hakkında'' şeklindeki kısma erişmeniz gerekli. Burada yer alan ''Sistem güncellemesi'' şeklindeki seçeneğe dokunduğunuz zaman akıllı telefonunuza bu yeni güncellemenin gelip gelmemiş olduğunu da kolayca anlayabilirsiniz. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.