Microsoft şirketinin Teams uygulaması için güncelleme yapıldı

Microsoft şirketi, perakende ile birlikte sağlık ve de hizmet personellerini kazanabilmek amacıyla Teams adlı uygulamasına bir takım yenilikler getirdiğini açıkladı

Microsoft şirketinin Teams uygulaması için güncelleme yapıldı


Microsoft şirketi, perakende ile birlikte sağlık ve de hizmet personellerini kazanabilmek amacıyla Teams adlı uygulamasına bir takım yenilikler getirdiğini açıkladı. Getirmiş olduğu yeniliklerin arasında 3. parti planlama uygulamarıyla bir entegrasyon, çalışan kişileri övme ve uygulamanın işleyişi ile ilgili bir takım yeni fonksiyonlar mevcut.

Uygulamaya ilave edilmiş olan başka bazı özelliklere baktığımızda ise konum paylaşımı ile birlikte sesli mesaj kaydederek paylaşabilme ve fotoğrafın paylaşımı konusundaki özellikler dikkatimizi çekmekte. İlerlemekte olan zamanlar içerisinde kullanıcılar arasında yer alan mesajlaşmalar çok daha güvenli  bir durumda olacak.

Sağlık sektörü içerisinde fotoğraf gönderebilmek (röntgen resmi gibi) birincil bir iletişim biçimidir. Bu resimler ise günlük yaşamda pek çok mesajlaşma uygulaması içerisinde paylaşılmakta ve o paylaşılmış olan kişilerin telefonu üzerinde aslında bir insanın özel yaşamı depolanmakta. Microsoft şirketi Teams uygulaması üzerinde güvenli kamera özelliğide getirip buna bir son vermeyi istemekte.

Mobil uygulamanın sayesinde, IT yöneticileri kullanıcıların rollerine veyahut çalışan personellerin ihtiyaçlarına bakarak takvim paylaşımları ya da özel mesajlar benzerindeki bir takım şeylere izin verebiliyor olacaklar.

En son özellik olarak öne çıkan övgü özelliğine bir göz gezdirecek olursak; yöneticilerin, çalışan personellerin yapmış oldukları işleri yakınen takip ederek, onlara uygun durumdaki övgülerini verip öteki kişilerin de o övgü verilen personeli tanımasını sağlamakta. Microsoft şirketinin ekibi bu özellikle beraber, personel kayıplarının fazla yaşanmakta olduğu özellikle hizmet sektörü içerisinde kişilerin işlerine bağlılığını arttırıp personel kaybını da azaltabilmeyi hedeflemekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.