Motorola şirketinden 2019 model RAZR ile alakalı bir video paylaşıldı

Bir dönemlerin efsanevi  durumdaki telefon üreticilerinden biri olan Motorola şirketi, RAZR ismine sahip olan telefonunun 2019 modeli ile sessizliğini bozmak için hazırlanmakta.

Motorola şirketinden 2019 model RAZR ile alakalı bir video paylaşıldı


Bir dönemlerin efsanevi  durumdaki telefon üreticilerinden biri olan Motorola şirketi, RAZR ismine sahip olan telefonunun 2019 modeli ile sessizliğini bozmak için hazırlanmakta. Cihazın tasarımı veyahut teknik detayları ile alakalı bir gelişme bulunmuyor fakat bir  tane YouTube kanalının konsept tasarımı da telefonla alakalı bir fikir sahibi olmamızı sağlamış oldu.

Motorola şirketinin efsane hale gelen RAZR modelinin tekrardan piyasaya çıkartılacak olması bir zamandır gündemi çok fazla meşgul etmekteydi. Waqar Khan ismine sahip YouTube kanalı içerisinde paylaşılan bir videoya bakıldığında, RAZR 2019'un  tam olarak nasıl görünecek olduğu da bir sanatçı tarafından paylaşılmış oldu.

Söz konusu bu videoyla birlikte içinde yer alan tasarım resmi bir durumda olmamakla beraber komple varsayımsal bir şekilde kanalın sahibi tarafından tasarlanmış durumda. Tasarımcının paylaşmış olduğu bu konsept telefon içerisinde, RAZR modelinin eski dönemde olduğu gibi katlanabilir bir durumda olduğu görülmekte. Lakin, video içerisinde gösterilmekte olan bu katlanabilir özelliğe sahip tasarım gerçeği hiç bir şekilde yansıtmamakta. Zira, katlanabilir  özelliğe sahip tasarım planı markanın patent başvurusu içerisinden çıkartılmıştı.

Aslında tekrar bu tarzdaki hususlarda markalara güvenmemek gerekiyor zire telefonun tam olarak ne zaman çıkacağı halen belli bir durumda olmadığı için, herhangi bir  şekilde değişiklik çok kolayca yapılabilir. Günün sonrasında ise, Motorola RAZR 2019 modeliyle alakalı olarak elimizde 2 tane tasarım planı kalmakta. Cihaz ya eskiden olduğu gibi katlanabilir özelliğe sahip bir tasarımla karşımıza çıkacak veya arasında boşluk bulunan bir ekran tasarımına sahip olarak karşımıza çıkacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.