Scroll şirketi Nuzzel'i resmi bir şekilde satın aldı

Günümüz yaşam koşullarında teknoloji her yönden çok daha fazla gelişmiş olsa bile çevrimdışı bir durumda güncel haberleri okuyabilmek amacıyla çok fazla çözüm söz konusu bir durumda değildi.

Scroll şirketi Nuzzel'i resmi bir şekilde satın aldı


Günümüz yaşam koşullarında teknoloji her yönden çok daha fazla gelişmiş olsa bile çevrimdışı bir durumda güncel haberleri okuyabilmek amacıyla çok fazla çözüm söz konusu bir durumda değildi. Bu soruna bir çözüm getirmiş durumda bulunan uygulamalardan Nuzzel ise, Facebook platformu ile birlikte Twitter platformundaki arkadaşlarınızın paylaşmış olduğu haberleri takip edebilmenize de bir imkan sağlamış oluyor.

Uygulama tamamıyla çok fazla sevilmekte olsa bile kullanıcıları mutlu edebilecek bir gelişme yaşanmış oldu. Nuzzel platformu, Scroll şirketi tarafından resmen satın alındı. Satın alınması konusunda herhangi bir şekilde sevindirici unsur bulunmuyor fakat Scroll şirketi, Nuzzel'ı komple reklamsız bir duruma getirmiş olduğu açıklamasını yaptı. Bundan böyle kullanıcılar çevrimdışı  bir şekilde haber okumanın keyfine reklamsız bir şekilde devam edebiliyor olacaklar.

Scroll şirketinin CEO'su görevinde bulunan Tony Haile, haberi resmen duyurdu. Yapılmış olan açıklama ile beraber Nuzzel platformunda 2 şeyin değişecek olduğu ifade edildi;

1- Nuzzel platformunun haber bülteni içerisinden bütün haberler kalıcı bir şekilde kaldırılmış olacak.
2- Media Intelligence ismine sahip proje resmen kapatılacak. Tony Haile ayrıca, bu projenin çok harika bir durumda olduğunu fakat Scroll şirketinin bir parçası olmayacak olduğu konusunda açıklama yaptı.

Tony Haile ayrıca, Nuzzel platformunun işlevselliğinin komple aynı kalacak olduğunu da ilave etti. Bununla beraber Scroll şirketi, Nuzzel platformuyla alakalı yeni haber aboneliğiyle alakalı hizmetini de uygulamaya geçirmiş olacak

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.