Oynanış videosu ortaya çıktı

Ubisoft E3 kapsamında, Tom Clancy's isimli popüler serinin yeni  karşımıza çıkacak oyunlarından Ghost Recon Breakpoint’i oynanılması için izin verildi.

Oynanış videosu ortaya çıktı


Ubisoft E3 kapsamında, Tom Clancy's isimli popüler serinin yeni  karşımıza çıkacak oyunlarından Ghost Recon Breakpoint’i oynanılması için izin verildi. Oyuna ait olan grafikleri ciddi anlamda çok iyi ve ayrıca savaş mekanikleri fazlasıyla gelişmiş bir durumda fakat oyunu serinin öteki oyunları içerisinde farklı kılmakta olan bir başka özelliği, Pasifik Okyanusu üzerinde Auroa isminde bir takımada üzerinde geçiyor olması. Far Cry isimli oyununda Pasifik Okyanusu üzerinde yer alan bir takımada içerisinde geçiyor olması, Auroa’nın aslında biraz Far Cry isimli yapımı hatırlatmasına sebep olmakta. Auroa ise ; kırmızı renkli çiçekler ile kaplı düzlükler, karlarla örtülü  bir durumdaki zirveler ve plajlarla fazlasıyla türlü ortamlara sahip olarak karşımızda.

Söz konusu bu yapım, Wildlands’ Opertaion Oracle ismindeki hikaye temelli eklenti paketi içerisinde yanımızda savaşmakta bulunan ve Jon Bernthal tarfından oynanmakta bulunan Cole Walker’ın tanıtımını yapıyor fakat Walker ise, Breakpoint içerisinde bu oyunun kötü karakterlerinden. Walker söz konusu bu oyun içerisinde, sizle birlikte takım arkadaşlarınızı drone'lar kullanarak öldürmeye çalışmakta bulunan serseri Ghost’ların lideri konumunda bulunuyor.

Oyunun çok yakın bir zaman içerisinde VentureBeat tarafından  özel bir tane oynanış vidosu paylaşıldı. Paylaşılan video bölümünde göreviniz, düşmanlar ile dolu durumdaki bir bina içerisinden araştırmacıyı kurtarabilmek. Söz konusu bu bina, öte yandan devasa durumdaki bir çit ile örtülü. Çitleri  geçerek binanın çatısında yer alan roketli askerleri de öldürmeniz gerekiyor. Sonrasında ise tanklar ile birlikte savaş drone'larını geçip bilim adamını helikopter ile birlikte savaş alanı içerisinden kurtarmanız gerekiyor.

Oyun içerisinde yaralandığınızda, yarayı  kesinlikle bandajlamak mecburiyetindesiniz. Eğerki siz bu yarayı sarmazsanız topallamaya başlıyorsunuz ki bu ise söz konusu oyuna çok büyük  bir gerçekçilik unsuru katabilmiş gibi durmakta. Öte yandan birileri öldüğünde onları da diriltmeniz gerekli. Oyun 4 Ekim tarihi içerisinde PC platformu ile birlikte PlayStation 4 platformuna ve de  Xbox One platformuna gelmiş olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.