Netflix'ten Apple TV kullanıcıları için bir sürpriz

Netflix 5 saat süren ve de interaktif Black Mirror Bandersnatch isimli filmini kısa bir zaman öncesinde yayınlanmaya başladı.

Netflix'ten Apple TV kullanıcıları için bir sürpriz


Netflix 5 saat süren ve de interaktif Black Mirror Bandersnatch isimli filmini kısa bir zaman öncesinde yayınlanmaya başladı. Fakat son gelmiş olan bilgilere bakılır ise Apple TV kullanıcılarında filme bulunan etkileşimler hiç bir şekilde işe yaramamakta.

Ne kadar yazıktır ki bu problemi tek yaşamış olan Apple TV cihazının kullanıcıları da değil. Firma merkezi içerisinde yayın öncesi gerçekleştirilen tanıtım toplantısı kapsamında filmin tüm platformlarda problemsiz bir şekilde izlenebilecek olduğu konusunda açıklama yapılmıştı.

Aynı problem Windows 10 işletim sistemi üzerinde yer alan, Netflix uygulaması içerisinde de görünmekte. İlginç olan şey ise Chrome kullanan bazı kişilerinde aynı problemle karşılaşmış bir durumda olması. Chrome tarayıcısı bu problemin tam olarak ne kadar yaygın olduğu konusunda henüz net bir bilgi bulunmamakta.

Ülkemiz içerisinde Netflix genel olarak tarayıcı üstünden izleniyor olsa bile Netflix‘in fazlasıyla güçlü bir durumda olduğu Amerika Birleşik Devletleri içerisinde Apple TV izleyicilerinin sayısı bir hayli fazla. Yine Windows 10 işletim sisteminin uygulaması da hem arayüzünden dolayı hem ise içerik indirmeye izin veriyor olmasından dolayı fazlası ile tercih edilmekte.

Netflix şirketinden ise yaşanmaya başlanan bu problem ile alakalı olarak herhangi bir açıklama yapılmış değil. Kullanıcılar ise meraklı bir şekilde açıklamayı beklemekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.