Nintendo şirketi yeni bir tane konsol duyurusu gerçekleştirdi

Nintendo şirketi tarafından duyurulmuş olan yeni konsola şöyle bir göz gezdirirsek; bu söz konusu konsol mevcut durumda bulunan konsol parçalı bir yapıya sahip değil.

Nintendo şirketi yeni bir tane konsol duyurusu gerçekleştirdi



Nintendo şirketi tarafından duyurulmuş olan yeni konsola şöyle bir göz gezdirirsek; bu söz konusu konsol mevcut durumda bulunan konsol parçalı bir yapıya sahip değil. Tam bir parça şeklinde karşımıza çıkıyor ve rahat bir şekilde de taşınabilmekte. Ekrana yerleştirilmiş bir kontrol kumandası yer alıyor. 5.5 inç büyüklüğüne sahip dokunmatik ekrana üzerinde yer verilen cihaz, standart  özelliklere sahip bir akıllı telefonun ekran boyutuna da çok yakın boyuta sahip. Aynı orijinal bir durumdaki konsoldaki gibi 720p  özelliğindeki görüntü çözünürlüğünü desteklemekte fakat ekranın  üzerindeki parlaklığı hiç bir şekilde değiştirilememekte.

Wi-Fi ile birlikte Bluetooth ve  de NFC desteği bulunan bu Nintendo Switch Lite isimli ürün, mevcut durumdaki sürüme bakılırsa çok daha güçlü bir işlemciyi içeriğinde barındırıyor. Firma tarafından yapılmış olan açıklamalara bakılır ise söz konusu bu konsolun sahip durumda bulunduğu işlemci, pilin ömrünü çok daha optimize bir durumda kullanmakta ve bu durumda ise cihazın üzerinde yer alan bataryanın mevcut sürüme bakıldığında az bile olsa  çok daha fazla kullanılabiliyor olmasına olanak tanımakta. Bütün bu özellikleri olmasına karşın yeni karşımıza çıkan Nintendo Switch Lite isimli konsol, televizyonlara hiç bir şekilde bağlanamamakta.


Bütün bu özellikleri ile beraber Nintendo Switch Lite isimli cihaz ; 20 Eylül tarihi içerisinde  piyasaya çıkmış olacak ve  satış fiyatı da 199.99 dolarlık bir etiketle (yaklaşık  olarak 1.150 Türk Lirası tutarında) duyurulmuş durumda. Öte yandan kasım ayı içerisinde Nintendo Switch Lite isimli modelin Pokemon versiyonu da çıkmış olacak. Bu  yeni çıkacak ürünün satış fiyatı ise tam olarak  199.99 dolar tutarında açıklanmış durumda.

Ancak burda belirtilmiş olan fiyatlar Nintendo şirketinin küresel piyasalara özel olarak belirlemiş durumda bulunduğu fiyattı. Bu söz konusu ürünün ülkemiz içerisinde satışa çıkartılması durumunda, fiyatı üzerinde bir takım değişiklikler meydana gelebilir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.