Nintendo şirketinden flaş bir Mario kararı

Nintendo şirketinin akıllı telefonlara özel olarak geliştirmekte olduğu Mario Kart Tour'un, yapılmış olan ilk duyuru içerisinde gelecek ay çıkacağı konusunda açıklama yapılmıştı fakat oyunun çıkış tarihi yaz dönemine ertelenmiş bir durumda.

Nintendo şirketinden flaş bir Mario kararı


Nintendo şirketinin akıllı telefonlara özel olarak geliştirmekte olduğu Mario Kart Tour'un, yapılmış olan ilk duyuru içerisinde gelecek ay çıkacağı konusunda açıklama yapılmıştı fakat oyunun çıkış tarihi yaz dönemine ertelenmiş bir durumda. Bu meydana gelen gecikmenin nedeniyle alakalı bir konuşma yapan Nintendo şirketi, oyunun kalitesini daha fazla arttırabilmek ve içeriği biraz daha zenginleştirmek amacıyla çıkışın ertelenmiş olduğunu belirtti.

Bunun yanında, Mario Kart Tour'la beraber Metroid Prime 4 modelinin de tekrardan geliştirilmiş olduğu bilinmekte. Mükemmeliyetçi durumdaki profili ile tanımakta olduğumuz Nintendo şirketinin, her 2 tane oyunu içinde aynı özeni gösterip kusurlu bir şekildeki erken çıkış  yapma yerine kusursuz bir  şekildeki gecikmeyi tercih edecek olduğunu bilmekteyiz.

Switch ile birlikte 3DS platformları içerisindeki oyunlarda aslında ne kadar başarılı bir durumda olduğunu bilmekte olduğumuz Nintendo şirketinin, akıllı telefon platformuyla alakalı oyun geliştirmesinin bizlere tam olarak neler getirecek olduğunu da hep birlikte görmüş olacağız. Özellikle de mobil oyun sektörü içerisine yeni ve de güçlü bir ismin giriş yapacak olması herkes için çok fazla heyecan verici bir durumda olacaktır.

Şimdilik ise bu gecikmelerin hiç kimseyi rahatsız etmesine kesinlikle gerek yok gibi gözükmekte. Zira Nintendo şirketinin kullanıcıları bir şekilde memnun edebilmiş olduğuna da pek çok defa şahit olduk.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.