Nintendo şirketinden uygun fiyata sahip yeni bir tane konsol

Oyun sektörü içerisine kritik durumdaki girişini 1989 senesinde tanıtımını yaptığı Game Boy oyun konsoluyla gerçekleştirmiş olan Nintendo şirketi, 1998 senesine geldiği zaman 56 bit renk desteği sunabilen Game Boy Color isimli konsollar efsane bir çıkış sergilemeyi başarmıştı.

Nintendo şirketinden uygun fiyata sahip yeni bir tane konsol


Oyun sektörü içerisine kritik durumdaki girişini 1989 senesinde tanıtımını yaptığı Game Boy oyun konsoluyla gerçekleştirmiş olan Nintendo şirketi, 1998 senesine geldiği zaman 56 bit renk desteği sunabilen Game Boy Color isimli konsollar efsane bir çıkış sergilemeyi başarmıştı. Japonya'da merkezi bulunan bu konsol üreticisi, 2017 senesinde piyasaya çıkartmış olduğu yeni ve dijital  durumdaki Nintendo Switch isimli oyun konsolunun çok daha ucuz fiyattaki bir versiyonunu bu yıl içinde tanıtmış olacak.


Nintendo şirketinin malzeme sağlayıcılarının sayesinde ortaya çıkmış olan bilgilere bakılırsa Nintendo şirketi, bu sene içinde tuşlarının üstüne sabit ve cihaz üzerinden ayrılamaz durumda olduğu yeni ve daha ucuz bir Switch isimli oyun konsolu tanıtımı yapacak. Yeni gelecek olan Nintendo Switch isimli konsolun donanım özelliklerine ya da fiyatına yönelik olarak ne yazık ki herhangi bir şekilde net bilgi yer almamakta fakat cihazın 199 dolar tutarından satışa sunulabilecek olduğu tahmin edilmekte.

Teknolojinin devamlı olarak gelişmekte olduğu günümüz yaşam koşullarında mobil oyun konsollarını görebilmekte çok fazla zorlaştı. Firmanın tanıtımını yapacağı yeni oyun konsolununda bu açıdan en çok 14 ila 15 milyon tane satılması konusunda bir beklenti var. Tanıtımı yapıldıktan sonra Nintendo şirketinin yeni uygun fiyata sahip Switch oyun konsolunun tekrar 2019 senesinin içinde satışa çıkacak olduğu da düşünülmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.