Nokia 1 modeliyle alakalı güncelleme açıklamadı

Telefon denildiği zaman akıllara direkt olarak akıllı telefonların gelmekte olduğu gerçeğini nerdeyse herkes kabul etmiş olacaktır.

Nokia 1 modeliyle alakalı güncelleme açıklamadı


Telefon denildiği zaman akıllara direkt olarak akıllı telefonların gelmekte olduğu gerçeğini nerdeyse herkes kabul etmiş olacaktır. Kullanmakta olduğumuz akıllı telefon modellerinin de nerdeyse hiçbir tanesi eskisi kadar küçük modeller olmamakta fakat Nokia 1 modeli, işleri tame tersine çevirmiş bir durumda. 

Finlandiya da merkezi bulunan firmanın açıklamasına bakılır ise söz konusu telefon, bugünden itibaren Android 9 Pie işletim sistemi güncellemesini almaya başlamış oldu.

Nokia markasının Bütçe Dostu kategorisinde yer alan Akıllı Telefonlarından Nokia 4.2 modeli ile birlikte Nokia 3.2  modeli ve  de Nokia 1 Plus modelinin tanıtımı yapıldı.

Nokia 1 modeli, giriş seviyesinde yer alan bir akıllı telefondur. 4.5 inç büyüklüğündeki bir ekrana sahip olarak karşımıza çıkmış olan bu telefon, 4 çekirdekli MediaTek markasına sahip işlemcisinden gücünü almakta ve 4G VoLTE özelliğini de destekliyor. Telefonun arka kısmında 5 MP’lik bir kamera yer alırken, ön kısmında da 2 MP’lik  özelliğe sahip bir kamera yer almakta.

Özellikleri ise şu şekilde;

- 4.5 inçlik büyüklüğe sahip (854 x 480 piksellik) FWVGA IPS  özellikli bir Ekran
- 1.1 GHz'lik özelliğe sahip Dört Çekirdek bulunan MediaTek MT6737M modelindeki İşlemci ile birlikte Mali-T720 özellikli bir  GPU
- 1 GB'lik RAM ile birlikte 8 GB'lik bir Hafıza, 128 GB'lik bir depolamaya kadar microSD Kart Desteğini sunuyor
- Android 8.1 (Oreo) Go  işletim sistemi
- 2 SIM kart desteği
- 5 MP'lik Arka kamera ile birlikte 2 MP'lik bir Ön Kamera
- 4G VoLTE özelliği ile birlikte WiFi 802.11 (2.4GHz) özelliği ve Bluetooth 4.2 özelliğiyle GPS özelliği
- 2150 mAh gücüne sahip bir Batarya



 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.