Nokia 1 Plus modelinin özellikleri görüldü

Nokia markası, Nokia 1 ismine sahip olan modeli ile Android Go’yu satışa sunmuş ilk cihazlardan bir tanesi idi.

Nokia 1 Plus modelinin özellikleri görüldü


Nokia markası, Nokia 1 ismine sahip olan modeli ile Android Go’yu satışa sunmuş ilk cihazlardan bir tanesi idi. Şimdi ise Finli akıllı telefon üretici firması Nokia 1 Plus modeliyle seriyi tazelemeyi istiyor. İsim çok ilginç olsa bile cihazın özellikleri giriş seviyesinde yer alan bir cihazdan bekleyebilecek olduğunuz şekilde. Nokia 1 modelinin üstüne çeşitli eklemeler yapıp karşımıza çıkacak olan cihaz, kutusundan ise Android Pie işletim sistemiyle birlikte çıkmış olacak.

Sızıntılara bakılır ise bu cihaz 480 x 960 çözünürlüğe sahip olarak gelecek fakat şu anda telefonun ekran boyutu hiç bir şekilde bilinmemekte. Mediatek şirketine ait olan SoC kullanması konusunda bir beklenti de olan cihazın 1 GB'lik RAM’i bünyesinde barındırabilecek olması da  son derece muhtemel.

Cihaz üzerindeki kamera özellikleri de gizemini korumakta fakat bağlantı özellikleri ile ilgili çok sağlam bilgiler yer almakta. 2 nano SIM destekleyeceği açıklanan bu cihaz; GPS ile birlikte Wi-Fi ve de  Bluetooth bağlantılarına da sahip olarak karşımıza çıkacak. Fiyat ile ilgili bir açıklama yapılmamış olsa bile cihaz 1 ay sonra çıkabilecek olduğundan dolayı bütün bu sorularımız kısa zaman içinde yanıtlanabilir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.