Nokia 3.2 modelinin özellikleri görüldü

Son haftalar içerisinde Nokia'nın ismini çok sık bir şekilde duyar duruma geldik.

Nokia 3.2 modelinin özellikleri görüldü


Son haftalar içerisinde Nokia'nın ismini çok sık bir şekilde duyar duruma geldik. Yeni akıllı telefonlar sayesinde piyasada isminden söz ettirme konusunda isteği bulunan Nokia şirketi, hem amiral gemisi  modelinde akıllı telefon üretimini sürdürürken hem de bütçelere daha uygun akıllı telefonları sayesinde her kesim içerisinde kullanıcıya hitap edebilmeyi amaçlamakta. Bunun kapsamında Nokia şirketinin yeni orta seviyede yer alan akıllı telefonu Nokia 3.2 modelinin özellikleri almış olduğu sertifikayla beraber ortaya çıkmış oldu.

Nokia şirketinin TA-1157 ismini vermiş olduğu yeni akıllı telefon modeli Federal İletişim Komisyonu'ndan (FCC) geçmiş oldu. Almış olduğu sertifikaya bakılır ise 2 tane arka kameraya sahip durumda bulunan bu akıllı telefon, parmak izinin okuyucusunu da kamera modülünün hemen alt kısmında barındırmakta. Cihazın ayrıca ''3 GB'lık bir RAM ve 32 GB'lık bir depolama'' alanının yanı sıra ''2 GB'lık bir RAM ve 16 GB'lık bir depolama'' alanı olmak üzre toplamda 2  farklı seçeneğe sahip olarak karşımıza çıkacağı da gelen bilgilerin arasında bulunuyor.

Cihazın ayrıca 5.2 inç büyüklüğünde HD+ bir ekrana, 3.000 mAh  gücündeki bir batarya kapasitesine ve arka kısmında parmak izi okuyucusuna sahip durumda bulunması, Nokia şirketinin TA-1157 şeklinde isimlendirdiği akıllı telefonun geçtiğimiz yıl piyasaya çıkarttığı Nokia 3.1 modelinin devamı olan  Nokia 3.2  modeli olacağı sonucuna ulaşmamızı sağlamakta.

Firmanın MediaTek işlemci ile yoluna devam mı edecek olduğu yoksa Qualcomm şirketinin Snapdragon isimli yonga setlerine mi geçiş yapacak olduğu halen bilinmezliğini korumakta. Nokia şirketinin yeni orta seviyedeki akıllı telefonunun 24 Şubat tarihi içerisinde başlayacak Mobil Dünya Kongresi kapsamında (MWC 2019) Nokia 9 PureView isimli modeller beraber tanıtılabilecek olduğu konusunda tahminler var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.