Nokia 9 modeli çok ilginç tasarımıyla karşımıza çıktı

Çok uzun bir zamandan beri konuşulmakta olan 5 kameraya sahip Nokia 9 modelinin  tanıtım tarihinin yaklaşmaya başlamasıyla beraber daha fazla karşımıza çıkmaya başladı.

Nokia 9 modeli çok ilginç tasarımıyla karşımıza çıktı


Çok uzun bir zamandan beri konuşulmakta olan 5 kameraya sahip Nokia 9 modelinin  tanıtım tarihinin yaklaşmaya başlamasıyla beraber daha fazla karşımıza çıkmaya başladı. 2019 senesinin ilk çeyreği içerisinde resmiyet kazanacak olması beklenmekte bulunan Nokia 9 modelinin tasarımı artık kesinleşti.

Arkada bulunan 5 tane kamera, LED flaşla birlikte ekstra bir sensör kullanarak bir halka biçiminde orta üst kısma konumlandırılmış. İlginç durumdaki bir görünüm sunduğu görülen kameraların  aslında ne kadar göreceli olsa bile göze çok hoş gözükmediğini kesinlikle söylemeliyiz.

Öte yandan modelin ön kısmına bakmış olduğumuzda da herhangi bir çentik veyahut ekrana gömülü durumdaki kamera görememekteyiz. Alışmış olduğumuz tarzda, 5.9 inç büyüklüğüne sahip 18:9 ekran ile gelmiş olan modelin ince çerçeveler ile simetrik bir görünüm sunacak olması hedeflenmekteyken, ekran  ve kasa oranı da rakiplerinin arkasında kalacak gibi gözükmekte.

Teknik durumdaki detaylara bakmış olduğumuzda ise Qualcomm şirketinin 2018 senesindeki üst seviye işlemcisi Snapdragon 845 isimli işlemcinin akıllı telefon içerisinde yer alacak olduğunu görmekteyiz. Kamera konusundaki özellikleri bilinmemekte olan bu modelde 8 GB'lık bir RAM ve 128 GB'lık bir dahili depolama birimine sahip olarak gelecek ve telefon gücünü de 4150 mAh gücüne sahip bir bataryadan almış olacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.