Nubia şirketi oyuncuları çok fazla bekletmeyi istemiyor

Akıllı telefon modellerinin gelişmiş olmasıyla beraber bu cihazlar üzerinde daha çok oyun oynayabilmeye ve daha fazla zaman geçirilmeye başlanmış bir durumda.

Nubia şirketi oyuncuları çok fazla bekletmeyi istemiyor


Akıllı telefon modellerinin gelişmiş olmasıyla beraber bu cihazlar üzerinde daha çok oyun oynayabilmeye ve daha fazla zaman geçirilmeye başlanmış bir durumda. Ve böylelikle de yaşamımıza oyun telefonu ile birlikte oyuncu telefonu benzerindeki kavramlar girmiş oldu. Nubia şirketinden gelmiş olan en son açıklamalar, daha tanıtımı yeni yapılmış olan Nubia Red Magic 3 modelinin daha sonraki  bir versiyonu olarak karşımıza çıkan Red Magic 4 modelinin sene sonunda gelecek olduğunu işaret etmekte.

Nubia India  şirketinin E-Ticaret Başkan Yardımcısı  görevinde bulunan Pan Forrest, büyüyecek olduklarına inanmakta bulundukları Hindistan oyun telefonu pazarı içerisinde zirveyi hedeflemekte olduklarını ifade etti. Oyun endüstrisinin çok daha fazla gelişmiş olduğunu ve oyunla alakalı tutkunlarının  bu durumdan daha fazla haberdar bir durumda bulunduğunu ifade eden Forrest, sene sonunda Red Magic 4 modelini Hindistan içerisinde piyasaya çıkartmak amacıyla gündeme almış olduklarını ifade etti.

Hindistan içerisinde oyuncuların %23.4 oranındaki bir bölümü haftada 7 saatten daha çok oyun oynamakta oldukları itirafında bulunurken, %11.4 oranındaki bir bölümse haftada 12 saatten daha çok oyun oynamakta.

Oyuncuların telefonları genel bir şekilde, aynı özellik içerisinde öteki akıllı telefon modellerinden çok daha iyi bir şekilde soğutmaya ve de çok yoğun bir  kullanıma daha dayanıklı bir durumda bulunmaktalar.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.