Nvidia şirketinin ışın izleme teknolojisi Cyberpunk 2077 tarafından desteklenecek

Nvidia şirketi, bugün yazılmış olan bir blog yazısı üzerinde CD Projekt Red şirketinin geliştirmiş olduğu Cyberpunk 2077 isimli oyunun çıkışı itibariyle Ray Tracing  isimli teknolojisini destekleyecek olduğunu resmi bir şekilde duyurdu.

Nvidia şirketinin ışın izleme teknolojisi Cyberpunk 2077 tarafından desteklenecek


Nvidia şirketi, bugün yazılmış olan bir blog yazısı üzerinde CD Projekt Red şirketinin geliştirmiş olduğu Cyberpunk 2077 isimli oyunun çıkışı itibariyle Ray Tracing  isimli teknolojisini destekleyecek olduğunu resmi bir şekilde duyurdu. Konuya yönelik olarak CD Projekt Red şirketinin açıklamasını da aşağıkı kısımdan okuyabilirsiniz;

''Ray tracing, çok yoğun şehir bölgeleri içerisinde ışıkların daha da  gerçekçi  bir şekilde yansıtılmasını sağlamakta. Bu söz konusu teknolojiyle birlikte ekstradan bir adet daha derinlik katmanı ilave edebiliyoruz. Bu ise zaten çok daha güzel grafiklere sahip olarak gelen yapımın  fazlasıyla güzel  bir şekilde gözükmesini sağlıyor olacak.''

Cyberpunk 2077 isimli yapım, duyurulmuş olduğu günden bu yana çok büyük bir beklenti oluşturmayı başarmış özel bir oyun. Özellikle de  E3 2019 lansmanı esnasında Keanu Reeves’in de söz konusu olaya dahil olması ile beraber oyuncular adeta '‘deli gibi'’ söz konusu bu oyunu beklemekte. Oyunun aslında günümüzde çıkmış olan ekran kartlarının en iyilerine ihtiyaç duyacak olduğu da aşikar. Haberde yer alan fotoğrafa bakıldığında ise oyunun ray tracing teknolojisi ile birlikte çekilmiş olan  ekran görüntüsünü  detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz..

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.