Yayını tuvaletten yaptığı için banladılar

Dr Disrespect (Doktor Saygısızlık), isminden de anlaşılabilecek olduğu gibi herkesin onaylamayacak olduğu davranışları gerçekleştiriyor.

Yayını tuvaletten yaptığı için banladılar


Dr Disrespect (Doktor Saygısızlık), isminden de anlaşılabilecek olduğu gibi herkesin onaylamayacak olduğu davranışları gerçekleştiriyor. yaşamını kameraların önüne sermiş olduğu ilk yayınını E3 2019 etkinliği esnasında gerçekleştirmiş olan yayıncı, öteki yayıncıların yapmamış olduğu bir şeyi yapmış durumda. E3 etkinliği esnasında tuvalete gitmesi gerekli olan yayıncı, yayını burda hiç bir şekilde kesmeden tuvalete girdi ve kameramanı ile beraber yayını sürdürdü.

Bu, aslına bakılacak olursa çok büyük bir olaymış gibi görünmüyor olsa da Amerika Birleşik Devletleri içerisinde bu durumun fazlasıyla ciddi bir cezası yer almakta. Dr Disrespect’in sadece kendisini çekecek olması dahi onun Twitch platformu üzerinden yasaklanmasına yetiyor olsa bile tuvalet içerisindeki insanları onların rızası bulunmadan çekmesinin aslına bakılır ise Kaliforniya eyalet yasaları kapsamında da cezaya tabi durumda olması gerekli.

Kaliforniya'nın yasalarına bakılır ise cezaya tabi durumda bu davranışın sadece tuvalet olmadığı, insanların mahremiyetlerini haklı gerekçeler ile açıklayabilecek olduğu herhangi bir yer içinde yayının da yasak durumda bulunduğu belirtilmekte.

Dr Disrespect şu anda herhangi bir şekilde açıklama gerçekleştirmedi. Haberi yazmış olduğumuz an itibari ile atmış olduğu son tweet de kendi yapmış olduğu yayınının reklamı olarak gözüktü.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.