O oyunun da Switch platformuna geleceği açıklandı

CD Projekt Red şirketi, E3 2019 isimli fuarı Keanu Reeves’li Cyberpunk 2077 isimli oyunuyla yıkıp geçmeyi başarmış oldu.

O oyunun da Switch platformuna geleceği açıklandı


CD Projekt Red şirketi, E3 2019 isimli fuarı Keanu Reeves’li Cyberpunk 2077 isimli oyunuyla yıkıp geçmeyi başarmış oldu. Fakat  duyurmuş oldukları tek  bir yenilikte bu değildi. Firma, konferans esnasında pek çok ödül kazanmış RPG oyunlarından biri olan  The Witcher 3 isimli yapımın Nintendo Switch platformunda da çıkacağının duyurusunu yaptı. Bu kadar büyük bir kalitedeki oyunun bu kadar düşük özelliğe sahip bir cihaz için nasıl geliştirilmiş olduğu da çok büyük bir merak konusu.


The Witcher 3 isimli yapım, uyumluluk hususunda fazlası ile başarılı  durumdaki bir oyun; çünkü bu oyunu minimum sistem gereksinimleri ile oynadığınızda fazlası ile güzel ve de akıcı bir şekilde gözükmekte. Eğer ki gerçekleşir ise, aynı The Elder Scrolls V: Skyrim oyunu ya da The Legend of Zelda: Breath of Wild isimli yapımın Nintendo Switch platformuna özel olarak geliştirilmiş versiyonlarında olduğu gibi bir başarı elde edecek olabilir.

Yeni çıkmış bir oyun olarak karşımıza gelmeyebilir fakat objektif bir şekilde bakıldığında The Witcher 3 benzerindeki efsane hale gelmiş bir oyunu, özellikleri PS4 konsolu ile birlikte Xbox konsoluna yakın dahi olmayan taşınabilir özelliğe sahip bir el konsolu haline gelen Nintendo Switch konsolunda görmek  hiç bir şekilde heyecan vermemekte değil.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.