Realme şirketinden eğlence odağına sahip bir telefon

Oppo şirketinin üretmiş olduğu Realme, fazlasıyla kısa bir zaman içinde Hindistan'ın en fazla sevilen akıllı telefonlarından bir tanesi oldu. Firma, son dönem içerisinde Flipkart ismindeki özel  bir perakende satış ortağıyla çalışma yapıyor.

Realme şirketinden eğlence odağına sahip bir telefon


Oppo şirketinin üretmiş olduğu Realme, fazlasıyla kısa bir zaman içinde Hindistan'ın en fazla sevilen akıllı telefonlarından bir tanesi oldu. Firma, son dönem içerisinde Flipkart ismindeki özel  bir perakende satış ortağıyla çalışma yapıyor. O kadar ki Flipkart şirketi, kısa bir zaman önce Realme şirketinin yeni akıllı telefonuyla ilgili olarak bir tane hashtag başlatmış durumda. #EntertainmentKaBoss ismine sahip olan hashtag telefonunun eğlence odağına sahip bir cihaz olarak karşımıza çıkacağını açıklamış oluyor.

Yayınlanmış olan fragman içerisinde çok daha büyük bir  batarya, çok daha büyük bir ekran ve çok daha fazla depolama sloganı vurgulanıyor fakat cihazın ismiyle alakalı bir gelişme halen söz konusu bir durumda değil. Pek çok kaynak ise bu  yeni cihazın isminin Realme A1 şeklinde karşımıza çıkacağını belirtirken farklı bir Hintli kaynakta Realme şirketinin bu yeni eğlence odağına sahip akıllı telefonunun C1 isimli modelin yeni bir türü olacağını ifade ediyor. Bu  bahsi geçen iddia ise  şu zamana kadar ortaya atılan en güçlü iddia sayılabilmekte.



Realme C1 modeli, ortalama özellikleri bulunan cihaz şeklinde geçtiğimiz sene piyasaya çıkartılmıştı. 6.2 inç büyüklüğündeki  IPS LCD ve de 19:9 çentikli özelliği bulunan bir ekranla donatılmasına karşın fazlasıyla düşük fiyatlı ve herkesin erişebileceği bir bir telefon oldu. 2 GB'lık bir RAM'le çalışan C1 modeli, 16 GB'lık bir dahili depolamaya sahip ve aynı zamanda Snapdragon 450 isimli işlemciden güç almakta.

Bu  bahsi geçen yeni eğlence odağına sahip akıllı telefonun ise çok yakın bir zamanda piyasaya sürülecek olduğu düşünülmekte.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.