Oneplus 7 Pro modeli kullanıcıları hatalarla alakalı geri bildirimler yollamaya başladı

Son zamanlar içerisinde OnePlus 7 Pro  modelinin kullanıcılarından gelmiş olan haberlerden bazılarına göre telefon anlamsız  bir şekile bildirimler almakta.

Oneplus 7 Pro modeli kullanıcıları hatalarla alakalı geri bildirimler yollamaya başladı


Son zamanlar içerisinde OnePlus 7 Pro  modelinin kullanıcılarından gelmiş olan haberlerden bazılarına göre telefon anlamsız  bir şekile bildirimler almakta. Bildirimler  ise anlamsız bir durumda bulunduğundan ve herhangi bir şey belirtmemiş olduğundan dolayı kullanıcıları çok fazla telaşlandırmakta. Pek çok OnePlus 7 Pro modelini kullanan kişiler, bazı durumlarda Çince bazı durumlarda ise İngilizce bir şekilde garip yazılı mesajları almaktayken mesajlar, sanki klavye üzerine yanlışlıkla basılmış benzerindeki bir içeriği üzerinde barındırıyor.

OnePlus şirketi, söz konusu bu olaya açıklık getirebilmek amacıyla resmi sitesi üzerinde bir bildiri paylaştı. Firma; ''OxygenOS işletim sisteminin takımı gelecek Android Q işletim sisteminin güncellemesiyle alakalı olarak bir takım testler yapmaktalar. Test esnasındaki hatalarında bazılarından dolayı yanlışlıkla bir takım OnePlus 7 Pro modelinin OxygenOS kullanıcılarına çok tuhaf bildirimler yolladık. Beklenmemiş olan bu bildirimlere maruz kalmış kullanıcılardan da özür diliyoruz'' şeklinde bir açıklama gerçekleştirdi.

Bu söz konusu bildirim hatasından sadece  OxygenOS kullananların etkilenmiş olduğunu ifade edelim. OxygenOS işletim sistemi, sadece Çin haricindeki OnePlus kullanıcıları üzerinde yer alıyor. Çin’de de firmanın telefonları üzerinde HydrogenOS kullanılmakta. Firma tarafından yapılmış olan açıklamaya bakılır ise OxygenOS, çok daha yeni bir sürüm ya da güncellemenin üstüne çalışma yapıyor. Eğerki sizlerde  bu telefon modeline sahip durumdaysanız ve bu çeşitteki bir bildirim almış olduysanız, endişelenmenizi gerektiren bir durum asla bulunmuyor, söz konusu bu bildirimi yok saymanız tamamen yeterli bir durumda olacaktır. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.