OnePlus 7 Pro modelinde çok ilginç bir problem

OnePlus şirketinin amiral gemisi modellerinden biri olan OnePlus 7 Pro modeli, çok ilginç  bir problem ile karşı karşıya kalmış bir vaziyette.

OnePlus 7 Pro modelinde çok ilginç bir problem


OnePlus şirketinin amiral gemisi modellerinden biri olan OnePlus 7 Pro modeli, çok ilginç  bir problem ile karşı karşıya kalmış bir vaziyette. Cihazı kullanmakta olan kullanıcılardan bazıları tarafından yapılan raporlara bakılır ise söz konusu bu telefon, kendi kendisine kapanmaya başlamış durumda. Problem fazla yaygın bir biçimde yaşanmıyor olsa da etkilenmiş olan kullanıcıların sayılarına bakıldığında, problemi kısa sürede çözmenin çok önemli olduğunu söylemek için yeterli oluyor. 

OnePlus şirketinin forumları üzerinde söz konusu bu hatayla alakalı olarak açılan en büyük konu başlığına 100 taneden çok cevap gelmiş bir durumda. Bunlara bakıldığı zaman bir kısmında konuyla alakalı olarak hata raporları da bulunuyor. Problemden etkilenmiş olan insanlar, cihazlarının ani bir şekilde kapanmış olduğunun farkına vardıktan sonra normal yöntemler kullanarak açmaya çalışıyor olsalar bile açamamaktalar. Telefonun tekrardan açılabilmesi amacıyla cihazı fastboot moduna almak gerekli. Fastboot isimli moda geçiş yapabilmek amacıyla ses açma tuşu ile birlikte güç tuşuna aynı esnada basılı tutmanız gerekli ve bu işlemleri gerçekleştirdikten sonrasındaysa başarılı bir biçimde telefonu açabilmektesiniz.  

Destek birimleri için söz konusu bu konuyla alakalı olarak mesaj gönderen kullanıcılar, destek birimleri tarafından kendilerine söz konusu bu durumun farkında bulunduklarını ve bir an önce düzeltebilmek amacıyla çalışmakta olduklarını da ifade ettiler. Bununla birlikte telefonu fastboot isimli moda sokarak bir defa tekrardan başlatmış olanların bir kısmında problemin nerdeyse çözülmüş olduğu da belirtilmekte. 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.