Twitch Prime platformu bedava FIFA 19 paketleri duyurusunu yaptı

Geçmiş olduğumuz ay  içerisinde Twitch Prime platformuna abone olanlar, son zamanlardaki en popüler  Battle Royale türündeki oyunlar arasında yer alan Apex Legends üzerinde kullanabilecek oldukları efsanevi paketlerin yanı sıra silah kılıfları almışlar idi.

Twitch Prime platformu bedava FIFA 19 paketleri duyurusunu yaptı



Geçmiş olduğumuz ay  içerisinde Twitch Prime platformuna abone olanlar, son zamanlardaki en popüler  Battle Royale türündeki oyunlar arasında yer alan Apex Legends üzerinde kullanabilecek oldukları efsanevi paketlerin yanı sıra silah kılıfları almışlar idi. Lakin Temmuz ayı ile Ağustos ayı içerisinde özellikle de  FIFA serisini sevenlerin çok fazla işine yarayacak önemli hediyeler gelmiş olacak. Twitch Prime platformuna abone olanlar bu ay içerisinde, FIFA Ultimate Team üzerinde kullanabilecek oldukları 2 tane bedava FIFA 19 paketi alabiliyor olacaklar.

İlk paket içerisinde gücü 86 ve daha üstünde yer alan 1 tane oyuncu ve 3 tane nadir altın oyuncu ögesi bulunmaktayken Ağustos ayı içerisinde abonelere sunulacağı açıklanan paket içerisinde gücü 87 ya da üstünde yer alan 1 tane oyuncuyla beraber 2 tane nadir altın oyuncu ögesi yer alıyor olacak. Prime abonesi olmamış kullanıcılarsa bedava deneme teklifleri aracılığıyla bu söz konusu avantajlardan yararlanabiliyor olacaklar. Bu bahsi geçen fırsattan yalnızca bir platformdan yararlanılabilecek olduğunu da anımsatmamızda yarar var. Yani hem bilgisayar platformundan hem ise konsoldan oynamaktaysanız Twitch ile EA hesaplarınız üzerine tam olarak hangisini bağlamış olduğunuzdan da emin olun.

Twtich Prime abonesi olanlar, bu türdeki hediyelerin yanında reklam olmayan Twitch izleme deneyimleri, kanallara bedava bir şekilde abonelikler ve pek çok oyunla beraber oyun içinde yer alan içeriklerin de sahibi olabilmekteler. Aboneler ise, öte yandan Amazon Prime üyeliği benzerindeki hediyeleri kazanabilme şansını da elde edebilmiş oluyorlar.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.