Ubisoft şirketinden aylık abonelik sistemi atağı

Yeni çıkmış olan bir söylentiye bakılır ise Ubisoft şirketi, mağazası üzerinde yer almaya başlayacak '‘Origin Access'’ şeklindeki mantığa benzeyen bir biçimde aylık abonelik programı duyurmuş olacak.

Ubisoft şirketinden aylık abonelik sistemi atağı


Yeni çıkmış olan bir söylentiye bakılır ise Ubisoft şirketi, mağazası üzerinde yer almaya başlayacak '‘Origin Access'’ şeklindeki mantığa benzeyen bir biçimde aylık abonelik programı duyurmuş olacak. Resetera platformunun kullanıcılarının da belirtmiş olduğu gibi Ubisoft şirketinin mağazası üzerinde bir ‘'Ubisoft Pass Premium’' yazısına sahip bir fotoğraf belirmeye başladı fakat hemencecik kaldırıldı.

VG247’nin yapılmış olan bu haberine bakılır ise asıl garip durumda bulunan, fotoğraf kaldırıldıktan sonrasında ise herhangi bir şekilde aylık abonelik sistemi sunmuyor olsa bile '‘Ubisoft Aboneliği’' ismine sahip kategori mağaza üzerinde bir süre boyunca daha belirmeyi sürdürdü.. Hemen sonrasında ise  o da oradan kaldırıldı.

Akıllara ise direkt bir şekilde Ubisoft şirketinin kendisine ait '‘Origin Access’' benzerinde bir sistemini kuracak olduğu da geldi. Origin Access ise, kullanıcılara aylık olarak belli bir ücret ödemesi yapılmasının karşılığında bünyesinde yeralan oyunların tam ya da deneme sürümlerini oynayabilmelerine izin vermekte. Electronic Arts şirketi, geçmiş olduğumuz sene bu söz konusu sistemi ‘'Basic’' ile birlikte '‘Premier’' şeklinde iki farklı kategoriye bölmüştü. Ubisoft şirketinin sitesi üzerindey er alan Premium ibaresi ise firmanın aynı şekilde hareket edecek olduğuna da işaret etmekte olabilir.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.