Oppo şirketinin yeni telefonu sızdı

2019 senesinin ilk çeyreği sadece birkaç hafta sonrasında bitecek ve şu zamana kadar Samsung ile birlikte Xiaomi gibi şirketler, senenin ilk amiral gemisi modellerini piyasaya çıkartmış haldeler.

Oppo şirketinin yeni telefonu sızdı


2019 senesinin ilk çeyreği sadece birkaç hafta sonrasında bitecek ve şu zamana kadar Samsung ile birlikte Xiaomi gibi şirketler, senenin ilk amiral gemisi modellerini piyasaya çıkartmış haldeler. Bunla beraber akıllı telefon pazarının büyük oyuncularından bir tanesi olarak öne çıkan Oppo şirketi, Snapdragon 855 işlemcisine sahip yeni amiral gemisi modelini halen tüketicilerin beğenisine çıkartmadı.

Yeni ortaya çıkmış olan bir AnTuTu sızıntısına bakılırsa, Oppo şirketinin yeni amiral gemisi modeli gün yüzüne çıkmış durumda. Sızıntıya bakılır ise cihaz Snapdragon 855 modelindeki bir işlemciye, Adreno 640 GPU’ya, 8 GB'lik bir RAM’e, 256 GB'lik bir dahili depolama alanıyla birlikte Android 9 Pie işletim sistemine sahip olarak karşımıza çıkacak. Söylentilerin bazıları ise bu cihazın Oppo R11s  modeli olabileceğini ifade ediyor.

Lakin gerçekçi olmak gerekir ise OP46C3 model numarası bulunan olan bu cihaz, Oppo R11 modeline bakıldığında daha değişik konfigürasyonlara da sahip. Bu sebepten dolayı cihazın değişik bir ada sahip olması konusunda beklenti var. Sızıntıdan bahsederken cihazın performansını atlamak hiç bir şekilde olmaz. Gizemli durumdaki bu Oppo amiral gemisi modeli, AnTuTu platformundan 365.266 puan alabilmeyi başarmış durumda.

Oppo şirketinin  başkan yardımcısı görevinde bulunan Shen Yi’ye bakılır ise bu yeni Oppo amiral gemisi modeli, mevcut durumdaki akıllı telefonlardan değişik bir yapıya sahip olarak gelecek. Cihazın aslında belki en önemli özelliklerinden bir tanesi, 10x şeklindeki hibrit yakınlaştırma teknolojisi olarak göze çarpacak. Öte yandan sızıntılara bakılır ise bu cihazın 4065 mAh gücündeki büyük denilebilecek bir bataryası yer alacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.