Pandora'dan uygulama içine sesli asistan

Apple şirketi ile birlikte Google şirketi, Microsoft şirketi, Amazon şirketi derken sesli asistan furyasına bir tane daha firma daha katılmış oldu.

Pandora'dan uygulama içine sesli asistan


Apple şirketi ile birlikte Google şirketi, Microsoft şirketi, Amazon şirketi derken sesli asistan furyasına bir tane daha firma daha katılmış oldu. Pazardaki yeni oyunculardan biri olan Pandora, uygulama içine sesli asistanı getirecek.

Pandora bugün resmi bir şekilde Android ile iOS cihazlara özel kendi sesli asistanının duyurusunu gerçekleştirdi. Uygulama, çok yakın bir zaman içinde marketlerdeki yerini almış olacak.

Pandora isimli platform, kullanıcılarına kişiselleştirilmiş durumdaki '‘hand-free’' deneyimini sunmakta. Pandora’ya ait olan Sesli Modu (Voice Mode), Natural Language Understanding ismindeki teknolojisini kullanıp pek çok komutu yerine getirmekte. Bunun yanı sıra, standart  bir tavsiye motoru da yer almakta.

Sesli Modun kolay bir şekilde yerine getirebilmekte olduğu komutlar arasında kanalı değiştirebilme, parçaları geçme veyahut durdurma, ses ayarlama ve öteki basit görevler yer almakta. Bunlar hariç olarak ''antrenmanlarım amacıyla bir şeyler çal'' ya da ''sevmekte olduğum bir şeyler çal'' benzerindeki kompleks komutları da, kullanıcı geçmişini tarayıp yerine getirebilmekte.

Pandora aynı zamanda ''Hey Google'' ile birlikte ''Hey Siri'' benzerinde ''Hey Pandora'' şeklindeki bir komutla aktif duruma gelebilmekte. Uygulama şu anda test aşaması içerisinde lakin ilk kullanıcıların yapmış olduğu testlerden sonra çok daha geniş kitleler amacıyla aktif bir duruma getirilmiş olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.